Barbatul se numea Mihai Bobocica si era antrenor de tenis de masa.

El se afla la volanul unui autoturism Seat, iar in urma accidentului a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, fiind resucitat la fata locului. Ulterior, el a fost preluat de o ambulanta si transportat in coma la Spitalul Judetean Slatina, unde a decedat.

Mihai Bobocica era antrenor al lotului Juniori III de tenis de masa si urma ca in perioada 3-8 aprilie sa plece, alaturi de 12 sportivi si antrenorul Gabriel Postoaca, la Campulung, intr-un cantonament.

in cariera sa sportiva, Mihai Bobocica a antrenat echipa de juniori de tenis de masa a Italiei, fiul sau fiind campion in aceasta tara la acest sport. Bobocica a fost elevul antrenorului emerit Virgil Balan.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

in accidentul din Olt, in care au fost implicate un TIR si doua autoturisme, si-au pierdut viata cinci persoane, iar una a fost ranita, fiind vorba despre soferul autotrenului.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Olt au declarat ca patru persoane aflate intr-un autoturism Ford au murit, fiind vorba despre o femeie de 32 ani, un barbat de 38 de ani, precum si doi copii- un baietel si o fetita- a caror varsta nu a fost inca stabilita.

soferul autotrenului, in varsta de 30 ani, din localitatea Gura sutii, judetul Dambovita, a fost transportat la spitalul din Slatina.

Accidentul s-a produs pe DN 65, in localitatea Bobicesti, Padurea Saru, fiind implicate un TIR si doua autoturisme inmatriculate in judetul Dolj.

Cauza probabila a producerii accidentului a fost explozia unui cauciuc al autotrenului. soferul TIR-ului ar fi pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu cele doua autoturisme, potrivit politistilor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si