Unul dintre cele mai populare jocuri online a adunat la Bucuresti impatiti din intreaga lume. Premiile sunt uriase: 10.000 de dolari

Bataliile on-line au ajuns la un alt nivel. Unul dintre cele mai populare jocuri pe calculator a adunat, in Bucuresti, impatimiti din intreaga lume ai unor astfel de competitii. Au venit sa lupte pentru marele premiu.

Author: A.L. duminică 21 mai 2017 , 20:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Unul dintre cele mai cunoscute jocuri pe calculator din lume le-a oferit jucatorilor sai o experienta unica la Bucuresti.

Sergei Klimov, managing director: "Echipele se intalnesc dau mana unul cu celalalt se priveasca in ochi si spun ok eu o sa castig sau mi-e frica de tine de voi incerca sa castig"

"Jocul  este numit mount and blade  are mai multe versiuni, este unul dintre cele mai populare jocuri din lume in foecare zi poti vedea peste 100.000 de oameni care il joaca , oameni din intreaga lume"

Pentru ei este momentul sa dovedeasca  de ce iubesc acest joc si de ce merita sa fii gamer profesionist"

Sebastian Hociuc,  marketing manager: "E un joc medieval in care jucatorii pot sa isi aleaga un diferit rol, arcas, calaret sa joace cu sabia cu sulita.. sunt pusi intr-o harta joaca 5 versus 5 sau 1 versus 1"

Jucatori din toata lumea s-au adunat pentru a lupta in cea mai rasunatoare batalie din Bucuresti.

"Avem oameni din 11 tari  care s-au calificat si au venit  la aceasta finala asa ca vorbim de ceva la nivel internaional si sunt cei mai buni jucatori care  s-au calificat in ultimele luni"

Miza este imensa!

"Premiile sunt in valoare de  10.000

de dolari"

Oranizatorii au venit special pentru profesionalismul oferit de romani.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si