Urări de Paști 2020 și Mesaje de Paște 2020: Paște fericit!

Urări de Paști 2020 și Mesaje de Paște 2020. Aici găsești cele mai frumoase mesaje, urări, felicitări și imagini cu test cu Paște Fericit și Hristos a Înviat!

A.M.S., sâmbătă 18 aprilie 2020 , 20:35

urari de paste 2020 mesaje de paste 2020
urari de paste 2020 mesaje de paste 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Urări de Paști 2020 și Mesaje de Paște 2020. Vă prezentăm cele mai frumoase mesaje pentru Sfintele Sărbători Pascale!

Paştele este o sărbătoare care se petreace în familie sau alături de cei dragi; se cionesc ouă roşii şi se mănâncă preparate din miel, cozonac şi pască. În cazul în care cei dragi nu sunt alături de tine le poţi trimite un mesaj, în care să-ţi exprimi gândurile tale.

Urări de Paști 2020 și Mesaje de Paște 2020. Hristos a Înviat! Paște Fericit! Ce le poți transmite celor dragi

Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

Citeste si: Mesaje de Paște. Urări și felicitări cu Hristos a Înviat!

urari de paste 2020 mesaje de paste 2020
urari de paste 2020 mesaje de paste 2020

Urări de Paști 2020 și Mesaje de Paște 2020. Hristos a Înviat! Paște Fericit! O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!

Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!

Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!

Citeste si: Rețeta specială de Paște. Află cum să prepari friptură de miel la tavă fără să comiți greșeli

E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

Urări de Paști 2020 și Mesaje de Paște 2020. Hristos a Înviat! Paște Fericit! Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!

urari de paste 2020 mesaje de paste 2020
urari de paste 2020 mesaje de paste 2020

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Citeste si: Mesaje de Paști 2020. Iată cele mai frumoase urări și felicitări

Mesaje de Paște 2020. Urări de Paște 2020. Felicitări de Paște 2020

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

Citeste si: Felicitări Paște Fericit 2020. Imagini cu text: Hristos a Înviat!

Urări de Paști 2020 și Mesaje de Paște 2020. Hristos a Înviat! Paște Fericit! Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.

urari de paste 2020 mesaje de paste 2020
urari de paste 2020 mesaje de paste 2020

Citeste si: ”Pot participa la slujba de Înviere la biserică?”, ”Putem să ascultăm slujba din stradă?”, ”Pot merge la pescuit?”. Ce au răspuns autoritățile

Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!

urari de paste 2020 mesaje de paste 2020
urari de paste 2020 mesaje de paste 2020

Urări de Paști 2020 și Mesaje de Paște 2020. Hristos a Înviat! Paște Fericit! Mesaje de Paște amuzante

Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE

Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.

Citeste si: Imagini cu mesaje frumoase de Florii: La mulți ani!

Urări de Paști 2020 și Mesaje de Paște 2020. Hristos a Înviat! Paște Fericit! M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

De Paşte te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimţire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câştigi dacă iepuraşul mă va umple de generozitate şi compasiune! Ce zici? Te bagi?

urari de paste 2020 mesaje de paste 2020
urari de paste 2020 mesaje de paste 2020

Poti să te maturizezi, să te cultivi, dar nu vei putea renunţa niciodată la bunătăţile mesei de Paşte!

Citeste si: Tot ce trebuie să știi despre Paște! Ce trebuie să faci în Săptămâna Patimilor, ce rugăciuni trebuie să spui zi de zi! Ce trebuie să faci în Noaptea Sfântă a Învierii și cum să ai sufletul curat! Sfaturi practice de la preoți

Sunt zile cand trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paşte Fericit!

Urări de Paști 2020 și Mesaje de Paște 2020. Hristos a Înviat! Paște Fericit! Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou PAŞTE FERICIT!

Mesaje de Paște creștine. Hristos a Înviat! Paște Fericit! Mesaje creștine cu Hristos a Înviat

Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!

Urări de Paști 2020 și Mesaje de Paște 2020. Hristos a Înviat! Paște Fericit! Fie ca Sfintele Sărbători să ne facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa înbelşugată. Fie ca Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură şi iubire în suflet.

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

urari de paste 2020 mesaje de paste 2020
urari de paste 2020 mesaje de paste 2020

Citeste si: Pască fără aluat. Va fi vedeta mesei de Paște! Iată cum se prepară, pas cu pas

Sfintele Sărbători de Paşte să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Paşte Fericit!

Urări de Paști 2020 și Mesaje de Paște 2020. Hristos a Înviat! Paște Fericit! Cu lumânări aprinse şi sufletul curat sa spunem împreună HRISTOS A INVIAT!

Lumina Sfintei Învieri sa pătrundă în sufletul si in inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Învierea Domnului să vă aducă armonie in casa si în gând, împăcare si regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!

Citeste si: Ciorbă de miel, cea mai delicioasă rețetă pentru Paște

Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiţi împreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit!

Urări de Paști 2020 și Mesaje de Paște 2020. Hristos a Înviat! Paște Fericit! In noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, sa spunem împreuna HRISTOS A INVIAT! Paste fericit!

Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoişte în fiecare primăvara. Fie ca promisiunea de Paste sa îţi umple inima de pace si bucurie! Paste fericit!

Urări de Paști 2020 și Mesaje de Paște 2020. Hristos a Înviat! Paște Fericit! Lumină și pace în suflet

Fie ca Sfanta Sarbatoare de Paste sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat!

Sa te protejeze îngerii, tristeţea să o uiţi, bunăstarea sa te înconjoareă, si Dumnezeu sa te binecuvanteze mereu. Paste Fericit!

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

E ziua în care se naşte speranţa, iubirea şi gândul bun. E ziua în care iertăm şi dăruim. E ziua Învierii domnului. Paşte fericit!

Citeste si: Unde te poți împărtăși de Paște dacă bisericile sunt închise

Paștele să îți umple casa de fericire, prosperitate și sănătate. Sărbători fericite!

Urări de Paști 2020 și Mesaje de Paște 2020. Hristos a Înviat! Paște Fericit! Lumina Invierii Domnului sa va calauzeasca drumul in viata si sa va aduca liniste si pace in suflet. Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!

Mesaje de Paște creștine. Hristos a Înviat! Paște Fericit! 

Învierea Domnului este un mesaj de dragoste, speranta si bunavointa. Paste Fericit!

Fie ca ingerii sa te protejeze, tristetea sa te uite, bunatatea sa te inconjoare si Dumnezeu sa te binecuvanteze. Paste Fericit!

Priveste prin credinta spre Golgota, spre cununa de spini, pune mana in ranile cuielor, opreste-te si asculta soapta lui ISUS: "Pentru tine am facut-o." Sarbatori fericite! HRISTOS A INVIAT!

Citeste si: Pot merge la cimitir în această perioadă? Răspunsul oficial

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi.

Urări de Paști 2020 și Mesaje de Paște 2020. Hristos a Înviat! Paște Fericit! Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit!

Noaptea Sfântă a Învierii să vă lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curaţi, mai înţelegători şi mai apropiaţi de Dumnezeu! Un Paşte fericit alături de cei dragi!

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Prognoza meteo ANM pentru marti, 26 ianuarie. Vremea se raceste si se intorc ninsorile... Prognoza meteo ANM pentru marti, 26 ianuarie. Vremea se raceste si se intorc ninsorile in anumite regiuni ale tarii!
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce... Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce s-a întâmplat apoi E DE NECREZUT!
monitorulcj.ro
O clujeancă de 67 de ani vrea să se vaccineze, dar nimeni nu o ajută: „Mă simt fără șanse” O clujeancă de 67 de ani vrea să se vaccineze, dar nimeni nu o ajută: „Mă simt fără șanse”
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si