Hainele traditionale si camerele in care se mai pastreaza la loc de cinste zestrea fetelor inca nemaritate, sunt doar cateva dintre surprizele pe care proprietarii pensiunilor le-au pregatit pentru turisti: „La noi, aici chiar se pastreaza traditia, camerele sunt amenajate in stil tradutional cu rude, cerge si toate cele”.

Pentru ca experienta de ziua Romaniei sa fie una autentica, turistii care vor ajunge in Marmaures vor avea parte de bucate traditionale: „Painea de casa este cea mai buna si este manare traditionala, am pregatit si costite u carnati si va fi si o pomana a porcului

cu mamaliga, a pregtait ca desert prajitura cu branza de vaca”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De pe masa nu va lipsi nici licoarea specifica zonei: "horinca cred ca este cea mai importanta, sticla are lemn de dud inauntru si ingalbeneste horinca ii da o culoare galbuie”.

Asadar daca vreti sa petreceti 1 decembrie in stil traditional, trebuie sa va grabiti.O noapte de cazare la o astfel de pensiune cu demipensiune costa 150 de lei pentru doua persoane iar locurile sunt limitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si