Radu Berceanu a fost unul din liderii Partidului Democrat, în perioada lui de glorie, a fost parlamentar, ministru de mai multe ori. S-a retras însă din politică şi s-a dedicat afacerilor. Una dintre afacerile lui însă îi cam dă dureri de cap. Este vorba despre un mare hotel din Cariova, în care pe lângă Radu Berceanu şi familia lui, acţionar este şi statul. Iar acest partener de afacere, statul, s-a decis să se retagă şi a scos la vânzare pachetul său de acţiuni, în procent de 13,35%.

Conform dcbusiness.ro, Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS) a scos la licitaţie pachetul de 13,35% pe care îl deţine la Jiul SA Craiova, cu un preţ de pornire de 3.416.800 lei.Societatea deţine unul dintre cele mai mari hoteluri din Craiova, unitate care a fost modernizată şi în care a fost investită în ultimii ani suma de 14 milioane de euro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Investiţia nu a fost însă profitabilă până acum. Jiul SA a raportat pentru anul 2017 o cifră de afaceri de 16,3 milioane de lei şi pierderi de peste 440.000 lei, cu 107 angajaţi, precum şi datorii totale de 44,5 milioane lei. Hotelul lui Berceanu a înregistrat, de altfel, pierderi pe linie în ultimii nouă ani consecutivi, cu o valoare totală de 15,5 milioane lei, scrie aceeaşi publicaţie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si