Vaslui: Pedeapsa revoltatoare in cazul tanarului care a batut si violat o batrana de 90 de ani pana cand aceasta a lesinat

Tanarul de 17 ani din localitatea vasluiana Dodesti, care in luna mai a violat si batut cu salbaticie o batrana de 90 de ani, pana cand aceasta a lesinat a primit o pedeapsa extrem de blanda.

A.S., vineri 25 noiembrie 2016 , 14:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Cameschi Paul Alexandru a fost condamnat de Judecatoria Barlad cu masura educativa a internarii într-un centru de detentie pentru o perioada de 3 ani si patru luni. Nemultumiti de pedeapsa aplicata tanarului de 17 ani, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad au contestat-o, decizia definitiva urmand a fi pronuntata la Curtea de Apel Iasi. În plus, judecatorii au apreciat ca batranei batjocorite i se cuvin 4.000 de lei daune morale.
Violul care a revoltat comunitatea locala din Dodesti a avut loc în noaptea de 5/6 mai, anul curent. Adolescentul a fost retinut de politisti dupa mai multe zile de la reclamarea violului, fiind identificat dupa palaria pe care si-a uitat-o în casa victimei.  Batrana de 90 de ani, din aceeasi localitate cu agresorul, a fost la un pas sa moara în timp ce era violata. Pensionara locuia singura si s-a trezit cu intrusul în casa în noaptea de 5/6 mai. Tanarul a lovit-o pana a lesinat, apoi si-a satisfacut poftele bolnave si a plecat linistit la el acasa, scrie ziarul Adevarul.

Cameschi Paul Alexandru a fost condamnat de Judecatoria Barlad cu masura educativa a internarii într-un centru de detentie pentru o perioada de 3 ani si patru luni. Nemultumiti de pedeapsa aplicata tanarului de 17 ani, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad au contestat-o, decizia definitiva urmand a fi pronuntata la Curtea de Apel Iasi.

În plus, judecatorii au apreciat ca batranei batjocorite i se cuvin 4.000 de lei daune morale.

Violul care a revoltat comunitatea locala din Dodesti a avut loc în noaptea de 5/6 mai, anul curent. Adolescentul a fost retinut de politisti dupa mai multe zile de la reclamarea violului, fiind identificat dupa palaria pe care si-a uitat-o în casa victimei.

Batrana de 90 de ani, din aceeasi localitate cu agresorul, a fost la un pas sa moara în timp ce era violata. Pensionara locuia singura si s-a trezit cu intrusul în casa în noaptea de 5/6 mai. Tanarul a lovit-o pana a lesinat, apoi si-a satisfacut poftele bolnave si a plecat linistit la el acasa, scrie ziarul Adevarul.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si