Ellen DeGeneres, Sharon Osbourne, Ronan Keating si Shannen Doherty au transmis gânduri de bine artistului si familiei acestuia, dupa anuntul facut vineri de Buble pe pagina sa de Facebook.

”Va trimitem multa, multa dragoste”, a scris Ellen DeGeneres, in timp ce Sharon Osbourne a scris: ”Transmit gânduri pozitive si rugaciuni lui Michael Buble si Luisanei pentru fiul lor Noah”.

”Gândurile si rugaciunile mele sunt alaturi de prietenii Michael Buble si familia lui, in aceste moment.

Mi se rupe inima. Fiti puternici”, a scris cântaretul Ronan Keating, potrivit News.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Interpretul Josh Groban a notat: ” Eu si familia mea transmitem toata dragostea si rugaciunile lui Noah, fiul in vârsta de 3 ani al lui Michael Buble, care se lupta cu cancerul. Fii puternic, micutule!”.

World Music Awards a transmis pe contul de Twitter: ” Rugaciunile noastre merg catre Michael Buble, sotia sa Luisana si fiul Noah”.

Actrita Shannen Doherty, in vârsta de 45 de ani, care a fost diagnosticata anul trecut cu cancer la sân, a declarat, sâmbata, la gala American Cancer Society's Courage Award din Beverly Hills: ” Imi

imaginez ca pentru un parinte este devastator sa aiba un copil bolnav de cancer. Asigurati-va ca aveti medici buni, o echipa minunata si sa stiti ca organizatii ca American Cancer Society, Stand Up to Cancer fac multe lucruri bune. Fiti optimisti”.

”Suntem devastati de recentul diagnostic primit de fiul nostru mai mare, Noah, care se afla acum sub tratament in Statele Unite”, a scris vineri cântaretul Michael Buble pe pagina sa de Facebook.

Michael Buble si sotia sa, actrita Luisana Lopilato, au renuntat la toate proiectele profesionale pentru a se concentra pe situatia fiului lor. Cei doi mai au un fiu, Elias, in vârsta de 9 luni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si