Veste DEVASTATOARE pentru Bianca Rus: ”Dragii mei, am stat și am cumpănit mult ce decizie să iau”

Bianca Rus a rămas din nou singură. Despărțirea de Ștefan a avut loc la doar câteva zilele după ce oficializase relația. Vestea a fost șocantă pentru fanii cuplului.

A.M.S., miercuri 29 ianuarie 2020 , 08:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Concurenta emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” nu este la prima decepție în dragoste. Bianca Rus a trecut printr-un divorț destul de urât.

În urmă cu puțin timp ea a făcut publică relația cu un bărbat din lumea modei, care părea că este alături de ea și că se potrivesc perfect.

Din păcate, povestea de iubire nu a durat prea mult, iar cei doi și-au anunțat despărțirea.

Citeste si: Prima defilare, primele scântei, la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Bianca Rus Bravo ai Stil

Cei doi au decis de comun acord să pună punct relației

Bianca și Ștefan au decis de comun acord să pună punct relației. Anunțul oficial a fost făcut chiar pe pagina de Facebook a bărbatului, unde a și explicat ce i-a determinat să meargă pe drumuri separate.

Citeste si: Primele declaratii ale concurentelor “Bravo, ai stil! Celebrities”, inainte de prima intalnire televizata cu telespectatorii

Bianca Rus Bravo ai Stil

Mesajul postat de Ștefan

„Dragii mei, am stat și am cumpănit mult ce decizie să iau în legătură cu relația pe care o am cu Bianca. Mulți dintre voi mă cunoașteți ca un om asumat și care ia decizii calculate. Sunt o persoană publica, am prieteni în toate ramurile modei, începând de la designeri, până la make-up artiști, am o agenție de modeling în care m-am implicat 100% de 25 de ani, am lansat și format modele de talie națională și internațională, sunt motorul și sufletul evenimentului de modă.

Având în vedere că aceste lucruri îmi ocupă tot timpul, faptul că nu cred în relațiile la distanță, diferențele dintre noi și interesele noastre, am decis în comun acord cu Bianca să punem stop relației. Bianca e o fată bună și cred că are dreptul să fie fericită cu cineva care o merită, cineva care să-i fie aproape atunci când are nevoie.”, a spus Ștefan, pe pagina sa Facebook.

Bianca Rus Bravo ai Stil

Citeste si: Bravo, ai stil 2020 Celebrities! Program și concurente

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si