Vesti bune pentru bucuresteni! O noua parcare a fost construita de Primaria Capitalei in locul autobazei RATB Floreasca

Primaria Capitalei vrea sa construiasca o parcare in locul autobazei RATB Floreasca situata in Sectorul 2, urmand ca aceasta sa fie relocata in termen de un an, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB).

Author: V.P. duminică 14 ianuarie 2018 , 11:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Proiectul care urmeaza sa fie supus votului consilierilor prevede preluarea de la RATB a terenului din strada Donizetti nr. 8-10 din Sectorul 2, acolo unde functioneaza autobaza Floreasca, pentru realizarea unei parcari.

Terenul are o suprafata de 19.580 de metri patrati.

"Municipiul Bucuresti in acest moment se confrunta cu un deficit major de locuri de parcare si din acest motiv se doreste suplimentarea acestora in anumite zone, care se afla

in plina dezvoltare imobiliara.(...) Prin construirea acestei parcari, Municipiul Bucuresti doreste sa vina in sprijinul cetatenilor in vederea fluidizarii circulatiei rutiere, cat si a ambuteiajelor”, se arata in proiectul de hotarare.

Citeste si: Exatlon Romania! Giani Kirita i-a dat o lectie lui Bogdan: "Ti-am zis ca te ard!"- Dupa ce a castigat proba, l-a pus la punct

Potrivit adresei RATB atasata la proiectul de hotarare, Regia va reloca autobaza Floreasca in termen de maximum un an.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si