Veşti bune pentru elevi. Vacanţa de vară ar putea începe mai devreme

Elevii din clasele I - VIII din Capitală ar putea intra mai devreme cu trei zile în vacanţa de vară, aceasta fiind una dintre dorinţele Comitetului de organizare a turneului final al Campionatului European de fotbal, în vederea decongestionării traficului rutier înaintea începerii EURO 2020 la Bucureşti.

Author: R.B. vineri 07 februarie 2020 , 16:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Primul meci găzduit de Bucureşti este programat duminică, 14 iunie, iar cursurile anului şcolar 2019-2020 se încheie vineri, 12 iunie. Comitetul de organizare şi-ar dori ca elevii din clasele I- VIII din Bucureşti să intre în vacanţă de miercuri, 10 iunie, astfel încât să fie eliminate din trafic autoturismele părinţilor care îşi duc copiii la şcoală.

Citeste si: Școli închise 2020. Cursurile au fost suspendate în toate şcolile din Tulcea

"Încă nu s-a făcut o propunere oficială, însă s-a discutat în Comitetul interministerial să se intre în vacanţă cu 3-4 zile mai devreme. Pentru că vacanţa începe sâmbătă, 13 iunie, meciul este pe 14, iar noi dorim ca elevii din ciclul I- VIII să intre în vacanţă de miercuri", a afirmat managerul de comunicare al EURO 2020, Răzvan Mitroi, conform Antena3.ro.

Citeste si: Structura anului școlar 2020-2021. Elevii nu sunt de acord cu schimbările propuse de Ministerul Educației

Florin Şari, manager de proiect din partea Federaţiei Române de Fotbal din cadrul Comitetului de organizare a turneului final al EURO 2020, a declarat, vineri, că o scurtare a programului elevilor ar fi utilă planului de mobilitate înaintea primului meci găzduit de Bucureşti.

Citeste si: Alocații 2020. Ludovic Orban anunță că nu poate dubla alocațiile copiilor


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si