Claudiu Mihuț, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

În luna august, pensiile vor intra mai devreme în posesia beneficiarilor

„Cum zilele libere oferite de către stat se suprapun cu perioada în care erau plătite de regulă, Ministerul Muncii a decis achitarea lor în avans astfel.

Astfel, pensiile prin mandat poștal vor fi livrate de Poșta Română în intervalul 1- 11 august.

În schimb, cei care își primesc pensiile în conturi bancare trebuie să știe faptul că aceste conturi vor fi alimentate în zilele de 9, respectiv 10 august.

Citește și: EXCLUSIV: Taxe și impozite mai mari. Cât de afectați vor fi românii?/ Mihnea Predețeanu: ” Cetățenii vor simți și ei unda de șoc în special prin creșterea de prețuri”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pe de altă parte și drepturile pentru persoanele cu dizabilități vor fi plătite mai devreme în această lună. Mai exact, în data de 11 august, cu 4 zile mai devreme pentru cei care primesc acești bani direct pe card și cu 7 zile mai devreme pentru cei care beneficiază de aceste sume prin mandat poștal.

Important de menționat e și faptul că atât alocațiile de stat pentru copii, cât și indemnizațiile pentru creșterea copilului vor fi plătite și ele mai devreme în luna august, vor fi plătite în perioada 8- 10 august.”

, transmite  Claudiu Mihuț, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si