Veşti proaste pentru supravieţuitorul accidentului petrecut la blocul lui Lucian Bute din Montreal! Scăpat ca prin minune după ce s-a prăbuşit cu tot cu balcon, Allan a divorţat recent

Allan Nabinacaboo (28 de ani) a supravieţuit miraculos unui accident grav, petrecut în iarna lui 2015 la un bloc din Montreal aflat în proprietatea pugilistului Lucian Bute.

Petru Luca, joi 01 noiembrie 2018 , 12:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pe 5 decembrie 2015, balconul unui bloc din Montreal care-i aparţine pugilistului Lucian Bute s-a prăbuşit, doi oameni murind (Job Guanish - 23 de ani şi Jimmy Shecanapish - 32 de ani), în timp ce unul, Allan Nabinacaboo, a fost grav ranit. Cu multiple fracturi, Allan a intrat imediat într-o serie de operaţii foarte complicate, dar a avut zile, aşa că astăzi este din nou rapper, revenindu-şi aproape complet!

Deşi are succes în muzică, pe plan local, pentru Allan au apărut problemele pe latura sentimentală, divorţând recent de soţia care i-a stat alături în convalescenţă şi cu care are doi copii. Şi pentru Lucian Bute cazul s-a închis rezonabil, campionul român scăpând de acuzaţia de ”ucidere din culpă” după ce autorităţile canadiene au decis ca sancţiunea acordată constructorului în acest caz să se limiteze la o amendă substanţială. 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si