Vicepresedintele Senatului, Iulia Scantei, cercetata pentru fals si uz de fals - Un coleg din PNL i-a facut plangere la parchet

Partidul te ridica, dar tot partidul iti poate aduce un dosar penal! Numarul doi in senat, vicepresedintele Iuliana Scantei s-a trezit ca este cercetata pentru fals si uz de fals! Culmea este ca un coleg din PNL i-a facut plangere la parchet.

Webeditor: C.I.P. Author: Stirile Kanal D miercuri 03 mai 2017 , 19:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Iuliana Scantei este notar de meserie si o apropiata a fostului ministru liberal Tudor Chiuariu. Are o avere considerabila. Chiar si printre alesi sunt putini  cei care se pot lauda ca au castigat intr-un an peste 300 de mii de euro. Unde mai pui ca, nou intrata in Parlament, femeia are 3 apartamente in Bucuresti si Iasi, dar si bijuterii, tablouri si ceasuri in valoare de aproape 140 de mii de euro.

Cu asemenea avere si expertiza juridica, nu-i de mirare ca Iuliana Scantei a fost aleasa vicepresedinte a senatului. Toate bune si frumoase, pana cand un coleg a decis sa ii conteste mandatul.

DOSARUL DE CANDIDATURA A FOST INCOMPLET?

Dragomir Tomasevschi, fost candidat si el pe listele pnl pentru un fotoliu de senator, a depus o plangere la Parchet in care reclama ca  Iuliana Scantei a devenit senator numai  in baza unei simple adeziuni, fara a fi membru de partid.

"Simpla cerere de adeziune la un partid politic nu te face membru prin completare, statutul prevede pasi clari, doua saptamani afisarea la sediu, ulterior o sedinta a organizatiei locale",

spune avocatul.

Alina Gorghiu, sefa liberalilor la acea vreme, ii da replica fostului coleg.

"Dumneavoastra ce credeti? Cand se fac verificari, credeti ca dosarul nu e complet? evident ca a fost complet, a fost o plangere facuta de acelasi coleg care de ani de zile face plangeri si contestatii", explica Gorghiu.

VICTIMA PROPRIULUI PARTID?

Pana cand procurorii vor elucida misterul candidaturii si mai ales cine si cum a gresit, Iuliana Scantei simte pe pielea ei ca viata politica nu e tocmai roz.

"Ma simt tarata de propriul partid intr-un scandal cel putin ridicol din punct de vedere juridic pentur ca in calitate de candidat am semnat doua cereri, cerere de adeziune si de acceptare si e aberant ca il incluzi dar nu il faci membru PNL", spune Iulia Scantei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si