Victor Ponta, despre PNL: „Va trimite in Parlament o haita uriasa de sicofanti, impostori, frustrati si scandalagii”

Fostul premier Victor Ponta, a lansat marti un atac la adresa PNL, într-o postare pe pagina sa de Facebook, anuntând ca liberalii vor trimite în Parlament o „o haita uriasa de sicofanti, impostori, frustrati si scandalagii care în viata lor nu au construit nimic”. În acelasi mesaj, Ponta îl felicita pe Florin Chilian, care a refuzat sa intre în politica, informeaza stiripesurse.

A.L., marți 11 octombrie 2016 , 16:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Victor Ponta, despre PNL: „Va trimite în Parlament o "HAITa" uriasa de sicofanti, impostori, frustrati si scandalagii”
Fostul premier Victor Ponta, a lansat marti un atac la adresa PNL, într-o postare pe pagina sa de Facebook, anuntând ca liberalii vor trimite în Parlament o „o haita uriasa de sicofanti, impostori, frustrati si scandalagii care în viata lor nu au construit nimic”.
În acelasi mesaj, Ponta îl felicita pe Florin Chilian, care a refuzat sa intre în politica, informeaza stiripesurse.
„Bravo, Florin - muzica trebuie sa faca cei care au talent (si tu esti cu siguranta unul dintre acestia)/ iar politica trebuie sa faca cei care vor si stiu sa construiasca proiecte publice! Asta ca tot ne place sa vorbim de profesionalism si competenta!
Anul acesta vom vedea din pacate o multime de candidati sinistrii la PNL, USR, etc (sper si cred ca nu la PSD desi vad ca avem si noi unii ignorantii si caraghiosii nostri care fac propuneri "exotice" de care nu stim cum sa scapam fara sa ne facem prea tare de râs) /
PNL va trimite în Parlament o "haita" uriasa de sicofanti, impostori, frustrati si scandalagii care în viata lor nu au construit nimic si nu au condus alti doi oameni - genul de vecin care face scandal si e mereu nemultumit, dar care are mereu restante la întretinere si pe care daca îl pui Presedinte la Asociatia de Bloc fuge cu banii de încalzire!”, a scris Victor Ponta, marti, pe Facebook.

„Bravo, Florin - muzica trebuie sa faca cei care au talent (si tu esti cu siguranta unul dintre acestia)/ iar politica trebuie sa faca cei care vor si stiu sa construiasca proiecte publice! Asta ca tot ne place sa vorbim de profesionalism si competenta!

Anul acesta vom vedea din pacate o multime de candidati sinistrii la PNL, USR, etc (sper si cred ca nu la PSD desi vad ca avem si noi unii ignorantii si caraghiosii nostri care fac propuneri "exotice" de care nu stim cum sa scapam fara sa ne facem prea tare de râs) /PNL va trimite în Parlament o "haita" uriasa de sicofanti, impostori, frustrati si scandalagii care în viata lor nu au construit nimic si nu au condus alti doi oameni - genul de vecin care face scandal si e mereu nemultumit, dar care are mereu restante la întretinere si pe care daca îl pui Presedinte la Asociatia de Bloc fuge cu banii de încalzire!”, a scris Victor Ponta, marti, pe Facebook.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si