VIDEO| A răsunat muntele de veselie

Până să-și piardă răbdarea în traficul infernal de pe Valea Prahovei, turiștii care au ales muntele pentru minivacanța de Rusalii nu au stat niciun strop în loc.

R.B., luni 08 iunie 2020 , 19:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

S-a băut și s-a chefuit în pensiuni ca la Revelion, iar la vestita cascadă Bigăr a fost furnicare de oameni.

După luni întregi de izolare, oamenii s-au decis să recupereze toată distracţie în weekend-ul prelungit de Rusalii.

Cu paharele pline de băutură românească şi cu friptura sfârâind pe grătar, distracţia a avut iz sută la sută autohton.

Citeste si: VIDEO| Marea i-a chemat la ea! Mii de turiști pe litoral

Imediat, s-a pornit şi o horă. Avertizaţi de paznicul necuvântător al pensiunii, oamenii au înţeles rapid că şi hora trebuia adaptată vremurilor de pandemie. Aşa că au încins un alt dans, de data asta fără să se mai atingă între ei.

Însă nu toată lumea a respectat regulile specifice acestei perioade. Fără să le pese de pandemie și de regulile de distanțare socială, mii de oameni s-au îngrămădit la Cascada Bigăr, din Caraș-Severin.

Citeste si: VIDEO| Cluburile exclusiviste din Mamaia Nord s-au redeschis

Ca să aibă imagini cât mai bune, turiștii au stat pe un podeț la doar câțiva centimetri distanță unul de altul, de unde au fotografiat și filmat superba cădere de apă.

Aceeași aglomerație a fost și la tarabele cu produse locale, unde nimeni nu s-a obosit să păstreze vreo normă de igienă sau de distanță între oameni, ca și cum pandemia ar fi trecut deja de multă vreme.

Cascada Bigăr este mică, căderea nu depășește 12 metri, dar impresionează prin unicitatea ei, un clopot de calcar, acoperit de mușchi, peste care se revarsă apa venită din munte.

Citeste si: Începe marea relaxare a măsurilor! De astăzi se deschid terasele, plajele și se reiau spectacolele în aer liber!


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si