VIDEO - Academia Română nu vrea 5G

Conspiraţiile legate de tehnologia 5G au fost alimentate de Academia Română. Potrivit specialiştilor de acolo, radiaţiile produse de aceste antente ar afecta grav sănătatea oamenilor şi cresc riscul de cancer.

Author: Mircea Pop vineri 28 august 2020 , 19:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Comunicatul şocant a fost demontat de mai mulţi experţi, iar, între timp, Academia Română a şters documentul de pe site-ul instituţiei.

5G este acea tehnologie care promite internet cu viteze mult mai mari de descărcare, acoperire mai largă şi conexiuni mai stabile. Teoriile conspiraţionale legate de reţeaua 5G au atras foarte mulţi adepţi încă de la primele discuţii.

Care sunt temerile legate de tehnologia 5G

Mulţi sunt de părere că noua tehnologie îi va îmbolnăvi sau va fi folosită pentru a afla informaţii personale.

Academia Româna a publica joi un comunicat prin care a alimentat teoriile conspiraţei. Reprezentanţii acesteia spun că...

Citeste si: Schimbare majoră operată de WhatsApp

”Viitoarele stații 5G vor genera câmpuri electromagnetice de circa 100 de ori mai puternice decât cele ale generațiilor deja în funcțiune, dezvoltând practic un ocean artificial de radiații milimetrice de înaltă frecvență (30-300 GHz), cu imens potențial de risc, pe termen mediu, asupra vieții”

Mai exact, academicienii români spuneau că reţeaua 5G creşte riscul de cancer şi tulburări neurologice.

Experții demontează argumentele Academiei Române

Reacţiile experţiilor nu au întârziat să apară. Un alt fizician a demontat argumentele Academiei Române, afirmând că radiaţia de la soare, de pildă, este mult mai periculoasă decât radiaţiile mobile, precum cele 5G.

Citeste si: VIDEO| România, pregătită pentru tehnologia 5G

Între timp, reprezentanţii academiei Române au şters comunicatul de pe site şi nici nu au putut fi contactaţi pentru a-şi exprima un punct de vedere.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si