VIDEO | Adolescent mutilat în explozia din curte

Un adolescent de 17 ani se zbate să trăiască, ars pe tot corpul, după o explozie care a zguduit curtea familiei din Prahova. Tatăl său are și el răni urâte după ce a sărit în foc să-și salveze fiul. Se pare că familia avea o facere, iar în gospodărie erau recipiente cu combustibil.

Webeditor: Mircea Pop duminică 25 iulie 2021 , 18:29

Caz șocant în România adolescent mutilat in propria curte
Caz șocant în România
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O butelie ar fi explodat, iar flăcările iscate ulterior erau gata să înghită și casele vecinilor. Atenție, sunt imagini și informații care vă pot afecta emoțional!

Curtea din comuna Fântânele, în care s-a dezlănțuit iadul, era a unei familii care avea se pare o afacere, iar gospodăria era plină cu materiale inflamabile. O butelie a explodat și atunci s-au pornit flăcări uriașe, care au ajuns și la mai multe tanc uri în care era depozitat combustibil. Bubuiturile puternice i-au înspăimântat pe vecini.

În gospodăria nimicită de foc erau doi soți și fiul lor de 17 ani. Pe lângă tânăr a trecut razant moartea, dar nici acum nu e în afara pericolului. Flăcările l-au ars pe 90 la sută din corp și a fost dus în grabă la spital...

Medicii din Ploiești, însă, nu au avut ce să-i facă, astfel că l-au transferat la București. Tatăl său e rănit după ce a sărit în foc să-și salveze fiul!

Intervenția pompierilor a fost una grea

Intervenția pompierilor a fost una grea, mai ales că în zonă sunt multe case și nu există alimentare cu apă. Incendiul amenința să cotropească și alte gospodării.

Citeste si: BREAKING: Incendiu într-un parc auto din Sibiu

Din păcate, starea de sănătate a tânărului de 17 ani e una extrem de fragilă. Și mai grav e că România nu îl poate trata așa cum se cuvine. De altfel, trei dintre pacienții arși în explozia de lângă București în urmă cu două zile au fost transferați cu o aeronavă la un spital din Germania.

Citeste si: Explozie puternică din cauza unei butelii. Doi oameni au murit, iar un copil este grav rănit

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si