VIDEO | Afacerea cu pâine nu moare niciodată

De la un vis la realitate e nevoie doar de ambitie si curaj. O demonstreaza o familie din Timisoara care de la cateva cuptoare in curtea casei a ajuns la o adevarata fabrica de paine cu produse suta la suta naturale. 28 de ani de munca , multe credite si multa rabdare, acestea sunt ingredientele unui antreprenoriat de succes.

D.S., vineri 12 iulie 2019 , 20:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Peste 30 de sortimente de paine care mai de care mai gustoase ii imbie pe clientii brutariilor din Timisoara.

Cele mai cautate sunt produsele cu seminte sau maia, dar pofticiosii nu le ocolesc nici pe cele cu ciocolata.

Afacerea este a Adinei Bugescu, o antreprenoare de succes care a preluat totul de la parintii ei. In urma cu 28 de ani, familia a pus pe picioare o brutarie dupa ce sotii au ramas someri.

Primele pâini au fost vândute abia dupa 3 trei ani, timp in care s-a muncit la constructia cuptoarelor si la descoperirea retetei care urma sa aduca succesul.

Daca in 1993 cuptoarele coceau 500 de pâini pe zi, acum fabrica din Timisoara produce 8000 de pâini plus produse de patiserie 100% naturale.

In prezent, familia detine 18 magazine in Timisoara iar afacerea este una profitabila. Asta in contextul in care noi, romanii, consumam mai mult decat media europeana - adica in jur de 78 de kilograme pe an, pentru fiecare locuitor.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si