VIDEO - Alertă pe litoral! Pedofil, ”deghizat” în salvamar: "Vreau să vă învăț să înotați"

Clipe de groază s-au derulat pe litoral din cauza unui bărbat nefiresc de prietenos: "Vreau să vă învăț să înotați" le-ar fi spus copiilor care se jucau în apă, aproape de mal însă gesturile sale i-au făcut pe părinți să strige la el, speriați.

Author: Mircea Pop miercuri 02 septembrie 2020 , 19:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Convinși că au de-a face cu un pedofil, l-au imobilizat și au sunat la 112.

Până la sosirea polițiștilor, individul a apucat să le spună oamenilor că este cadru militar. Nu a negat însă apropierea față de copii. Vă avertizăm că urmează informații cu impact emoțional!

În imagini este chiar bărbatul pe care turiștii l-ar fi linșat dacă n-aveam legi! Cu doar câteva minute înainte să fie fotografiat, era în apă, în preajma unor copii.

Pedofilul părea să fie un turist ca oricare altul

Minute-n șir, necunoscutul n-a stârnit suspiciunea părinților. Părea să fie un turist ca oricare altul însă odată intrat în vorbă cu cei mici, individul nu s-a mai îndepărtat. Mirată să-l vadă atât de aproape, una dintre femeile de pe mal le-a atras atenția părinților.

Citeste si: VIDEO- Violator în serie, vânător prin aplicație

Panica s-a răspândit imediat printre părinții care au alergat, îngroziți, să-și scoată copiii din apă. Cel arătat cu degetul a venit de bunăvoie la mal și n-a fugit de întrebările directe. Printre cei care nu l-au mai lăsat să plece este și acest bărbat din Bacău. Psiholog de profesie și tată a patru copii, bărbatul l-a confruntat cu tot calmul de care poate da dovadă un părinte:

”Îmi spunea fetița că o atingea, apoi zicea: "Scuze, scuze, stai liniștită!". El personal nu a negat, ne-a spus că a încercat să învețe fetele să înoate. În momentul în care l-am întrebat de ce avea pantalonii trași mai jos decât de obicei și de ce se atingea cu organele genitale de copilul meu, s-a blocat, n-a mai zis nimic”.

Părinții au încercuit suspectul

Convins că au de-a face cu un pedofil, părinții au încercuit suspectul. Până la sosirea polițiștilor, au aflat detalii șocante despre cel care ar putea fi un pedofil, la vânătoare de copii. Chiar el le-ar fi spus că este cadru militar, angajat al unei unități MAPN din țară și potrivit acelorași oameni care-l acuză, își petrece mai tot timpul liber pe plaja din Constanță.

Citeste si: VIDEO| Şocant: Şi-a aruncat bebeluşul la gunoi

Pedofilia este o tulburare de natură psihologică deocamdată fără leac. Cei care suferă de această boală nu își pot înfrâna pornirile și, atunci când acționează,
rareori o fac în preajma adulților. Cazul de față este unul atipic.

Suspectul a fost dus la secție și audiat. Polițiștii spun că n-au pe numele lui altă plângere și deocamdată, îl cercetează în stare de libertate.

Citeste si: VIDEO| Drogat şi abuzat de tatăl pedofil


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si