Degajata, zambitoare si dornica de discutii cu buna ei prietena. Asa s-a afisat Anamaria Prodan, la doar o zi dupa ce filmuletul in care il loveste pe Dan Alexa cu pumnul in fata a readus in ochii presei zvonurile privind o posibila relatie amoroasa cu antrenorul Astrei Giurgiu.

"Sunt perfect, deci perfect.", a spus Anamaria Prodan.

Desi imaginile care il umileau pe Dan Alexa erau deja in atentia presei, imediat dupa meci, cei doi au iesit din vestiar ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Ana si-a luat la revedere atat de la antrenorul echipei Astra Giurgiu, cat si de la iubita lui- care il astepta, vizibil agitata, dupa ce, probabil, vazuse intreaga scena si... astepta o explicatie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Desi presa titreaza ca ar fi fost un gest facut din gelozie, atat Anamaria Prodan-Reghecampf, dar si Dan Alexa neaga total si arunca vina asupra problemelor cu echipa.

Citeste si: Surpriză! Cu cine s-a întâlnit Anamaria Prodan la scurt timp după ce i-a aplicat un pumn în față lui Alexa! IMAGINI EXCLUSIVE

Nu este prima data cand se vorbeste despre o posibila relatie dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa.

De aici si zvonurile potrivit carora Laurentiu Reghecampf si Anamaria ar fi divortati demult, doar ca ar ascunde acest lucru.

"E pe deget. E pe deget.", a fost răspunsul Anei la întrebarea despre divorț, moment în care și-a arătat vergheta.

Citeste si: S-a deslușit misterul! Am aflat ce i-a spus Prodanca lui Alexa chiar înainte să-l lovească! EXCLUSIV

Reporter Știrile Kanal D: "Mai spune-ne ceva, a fost palma sau pumn ca s-a vehiculat si treaba asta".

"Nimic, e sufletul meu Alexa.", a răspuns Anamaria Prodan.

Gesturi care se reflecta nu doar in zambetul ei si in cadouri scumpe, dar si in imaginile postate pe retelele de socializare chiar inainte cu o saptamana de incidentul din vestiarul Astrei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si