VIDEO | Băiețelul din Pecineaga, dispărut fără urmă. Acuzații dure la adresa tatălui

Misterul se adâncește în cazul băiețelului de 8 ani, din județul Constanta, dispărut fară urmă acum 4 zile. O armată de oameni l-a căutat fară încetare pe Iulian Bițică, iar astăzi pompierii au golit un bazin de dimensiunea unui teren de fotbal, că să vadă dacă micuțul s-a înecat acolo. Deși e o operațiune periculoasă, scafandrii voluntari au coborât în apa infestată cu dejecții, crezând că vor găsi acolo trupul copilului. Deocamdată, nici urmă de el.

K.B., marți 05 noiembrie 2019 , 20:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Au trecut 4 zile de când Iulian Alexandru Bițică a dispărut fără urmă, chiar din fața casei tatălui său, unde se juca cu rolele! Cazul a impresionat o țară întreagă iar mai mulți voluntari au decis să ia parte la căutări. Printre ei se numără scafandrii unei firme private. care -cu riscul de a-și distruge sănătatea - au intrat în acest bazin plin cu dejecții unde se banuieste că minorul ar fi căzut.

Citeste si: Metoda șocantă prin care un român din Spania jefuia oamenii pretinzând că e surdo-mut

Citeste si: Nelson Mondialu declarație despre Bianca de la Puterea Dragostei: „Să vezi cum se joacă Bianca cu veverița!"

Scafandrii au întâmpinat mai multe obstacole cand au coborat in bazin: resturi aruncate de oameni, crengi și cadavre de animale. Cu greu și-au găsit drumul către marginile gropii, acolo unde se putea afla trupul băiatului.
Pana ca scafandrii sa poata intra in bazin , pompierii au fost nevoiți să golească 80 la sută din apa adunată în acest centru de colectare de dimensiunea unui stadion de fotbal.

După-amiază autoritățile au început să scoată apă și din al doilea bazin uriaș situat în imediata apropiere. Insa localnicii cred ca micutul nu s-a inecat.

Citeste si: Discriminare la o școală din Iași: elevii romi ies în pauză la o altă oră față de ceilalți elevi, motivul este uimitor

Iulian locuia în casa tatălui său, după ce părinții s-au despărțit. Tatăl care ar fi trebuit să aibe grijă de el și care a sunat abia la ora 19.00 la poliție nici măcar nu își mai aduce aminte când l-a văzut ultima oară pe fiul său. Mama  dar și multi oameni ce locuiesc în Pecineaga cred că micuțul ar fi fugit pentru a scăpa de bătăile tatălui.

Dacă îl vedeți pe Iulian sau aveți orice indiciu despre acest caz, autoritatile va indeamna sa sunați de îndată la numarul de urgenta 112.  

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si