Bărbatul locuiește într-o zonă muntoasă, iar medicii spun că aceasta ar putea fi una dintre cauze, deoarece locuitorii din aceste zone sunt mult mai expuși la riscul de infectare. 

Bărbatul este internat la spital, iar starea acestuia este în continuare una foarte gravă. Medicii spun că pericolul încă nu a trecut. 

Medicii spun că bărbatul este internat în prezent cu o stare generală gravă  

”Este internat în prezent cu o stare generală gravă. Este evaluat în Unitatea de Terapie Intensivă a Clinicii de Nefrologie cu o afectare renală importantă, şi afectare pulmonară şi hepatică. Prognosticul este rezervat în prezent, dar sperăm să apară o îmbunătăţire în următoarele zile”, au transmis reprezentanții spitalului Parhon din Iași, acolo unde bărbatul este internat. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Tulpina Delta, principalele simptome: La ce trebuie să fim atenţi? Anunţ important

Hantavirus poate apărea în urmă consumului de apă din surse nesigure 

Acest tip de boală poate apărea în urmă consumului de apă din surse nesigure, dacă aceasta a fost contaminată de rozătare sălbatice care transmit infecția. 

Febră, tensiune scăzută, hemoragii puternice sunt cele mai întâlnie afecțiuni

Febră foarte mare, dureri lombare și abdominale puternice, tensiune scăzută, dar și hemoragii puternice sunt cele mai întâlnite afecțiuni care provocate de hantavirus.

Medicii îi avertizează pe turiștii care merg în zonele montane

Medicii spun că acest tip de boală este una foarte rară și îi avertizează pe turiștii care merg în zonele montane să fie foarte atenți mai ales de unde consumă apă.

Citeste si: Rata de infectare cu Sars-Cov-2 s-a dublat în mai multe state europene. Anunțul autorităților


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si