VIDEO| Bărbat împușcat în Capitală. Primul suspect reținut

Unul dintre suspecţii implicaţi în scandalul cu bâte şi focuri de armă din Capitală a fost reţinut de poliţişti. Legea tăcerii se dovedeşte, însă, a fi mai importantă decât legile autorităţilor, astfel că, in faţa anchetatorilor, presupusul agresor nu a vrut să declare nimic. Între timp poliţiştii caută alte două persoane care ar fi participat la încăierare

R.B., sâmbătă 27 iunie 2020 , 18:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Suspectul reţinut de poliţişti la câteva ore după incidentul şocan din capitală are 45 de ani, iar oamenii legii cred despre el că ar fi unul dintre cei doi agresori care au tăbărât cu bâtele şi apoi au împuşcat un bărbat cu care aveau un conflict mai vechi. După ce şi-au lăsat victima intr-o baltă de sânge, cei doi au fugit cu o autoutilitară de transport marfă condusă de un al treilea individ. S-a despărţit de camarazii săi pentru a-i induce in eroare pe oamenii legii, însă după câteva ore bărbatul a ajuns pe mâinile poliţiştilor.

Citeste si: Bărbat de 45 de ani, reţinut ca suspect în urma incidentului din Sectorul 1, unde un alt bărbat a fost agresat şi împuşcat

Ore intregi anchetatorii l-au audiat pe bărbatul de 45 de ani, insă acesta nu a dorit să facă nicio declaraţie in faţa procurorilor. Cert este că intre victimă şi agresori exista un conflict mai vechi care a fost transat in stradă. Nu este exclus ca noul scandal să fie rezolvat între aceeasi oameni, fără implicarea autorităţilor.
Totul s-a întâmplat în miezul zilei, pe Strada Străbună din sectorul 1.

Citeste si: VIDEO | Răfuială în Capitală: Un bărbat a fost împuşcat

Iniţial agresorii au mers la casa victimei pentru reglarea de conturi, insă acesta a fugit când a văzut că este depăşit numeric şi că rivalii erau înarmaţi cu bâte. Agresorii l-au fugărit pe bărbat câteva străzi, iar la un moment dat unul dintre ei a scos un pistol cu bile şi a tras. În intreg scandalul au fost avariate două maşini parcate.

Dacă agresorii ar fi folosit o armă letală, împuşcătura putea fi fatală. Bărbatul a fost însă rănit uşor şi transportat imediat la un Spital din Capitală unde a primit îngrijiri medicale.

Citeste si: Maramureșean împușcat în picior de poliție după ce i-a amenințat cu toporul. Care a fost cauza scandalului

Acum ceilalţi doi suspecţi sunt căutaţi de poliţişti pentru a fi traşi la răspundere. Între timp, suspectul reţinut aseară a primit control judiciar pentru 60 de zile.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si