VIDEO | Cântăreața Angela Rusu, în stare de șoc după ce restaurantul ei a ars! Focul ar fi fost pus intenționat

Cunoscuta cântăreață de muzică populară Angela Rusu e în stare de șoc de aseară, de când salonul de nunți pe care îl deținea în Gherle, județul Cluj, a ars ca o torță.

A.N.C, duminică 15 decembrie 2019 , 19:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Prima concluzie a pompierilor e că focul s-a aprins de la un scurt circuit, însă au fost speculații și că o mână criminală să fi dezlănțuit infernul. Cert e că paguba e una uriașă.

Citeste si: VIDEO | Bilanțul tragic al cutremurului din Filipine! Nouă morți și zeci de răniți

Citeste si: VIDEO | Start la distracție pe Bulevardul Decebal! Își recapătă statutul după ce a fost închis mai bine de o jumătate de an

Când s-a dezlănțuit infernul - în salonul de nunți erau doar angajații - care au reușit să se salveze. Se pregăteau pentru un eveniment la care urmau să ajungă peste 500 de invitați. Flăcările au devinit tot mai violente și mai ușor de potolit. În câteva minute - acoperișul s-a prăbușit.

Întreaga clădire a fost distrusă

Însă nimic nu e cert. Sunt voci care se gândesc cu groază la o mână criminală - că cineva - din invidie - ar fi pus intenționat focul.

Cântăreața Angela Rusu nu poate vorbi. De aseară e în stare de șoc și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Artista a inaungurat salonul de nunți din Gherla în urmă cu doar 7 luni de zile. Înăuntru - totul era select - de la meniu până la decorațiunile interioare.
Investiția a fost una colosală - de peste 600 de mii de euro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si