VIDEO | Capitala inundaţiilor

Bucureștiul şi localităţi din apropierea capitalei s-au transformat vineri într-o mică Veneție. Străzi inundate, trafic îngreunat şi cor de claxoane încă de la primele ore - totul din pricina canalizării proaste. Nu lipsesc din peisaj oameni surprinși de furtună, care au ieșit în sandale, maiouri sau... cu pungi pe post de umbrele.

Andreea Stoica, vineri 04 septembrie 2020 , 19:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Aşa au arătat vineri şoseaua Alexandriei, care traversează Bragadiru, şi mai multe străzi din oraşul de la marginea capitalei, după câteva ore de ploaie. Cantitatea mare de apă a făcut ca sistemele de canalizare să refuleze.

Bulevardul principal din Bragadiru este complet inundat. Traficul este ingreunat din cauza apei de pe carosabil, s-au format cozi kilometrice şi in plus este foarte greu si pentru pietoni. Trotuarele sunt acoperite de apă iar atunci când trec maşinile se formează valuri.

Coşmarul nu a fost doar al şoferilor şi pietonilor! Acestui bărbat aproape că i-a intrat apa în casă! Îşi varsă furia pe administraţia oraşului pentru că, din cauza sistemului prost de canalizare din zonă, la fiecare ploaie mai puternică străzile se inundă.

Şi în Capitală, ploaia a venit cu probleme

Şi în Capitală, ploaia a venit cu probleme! Mai multe străzi au fost inundate in cartierele Drumul Taberei si Pantelimon! Deşi meteorologii au emis încă de ieri o avertizare cod portocaliu de ploi, nu puţini sunt cei luaţi prin surprindere de schimbarea bruscă a vremii. Nu au avut altceva de făcut decât să improvizeze!

Acest bărbat s-a încumetat şi a ieşit cu bicicleta, chiar dacă afară era potop.

Angajaţii ApaNova au intervenit acolo unde au fost solicitaţi. În total 76 de autoutilitare şi 18 hidro-curăţitoare au fost pregătite să intervină încă de seara trecută. Potrivit meteorologilor vremea va rămâne la fel până aproape de miezul nopţii, iar de mâine, până la finalul săptămânii viitoare, în Capitală vor reveni temperaturile de vară. Vineri, termometrele nu au arătat mai mult de 22 de grade.

Citeste si: Cel puţin 13 morţi și 13 dispăruţi în urma unor inundaţii provocate de ploile puternice

Citeste si: Prăpăd fără precedent. Autoritățile anunță: „Va fi un dezastru fără precedent”


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si