Carmen Brumă arata impecabil indiferent de sezon. Vedeta are un corp de invidiat si un chip ce radiaza de prospetime si vitalitate. Asa ca i-am cerut cateva sfaturi in privinta ingrijirii tenului pentru aceasta perioada.

Sezonul rece e o perioada in care pielea noastra are nevoie de o ingrijire speciala. Eu obisnuiesc sa nu mi schimb programul de sport atunci cand vine iarna si continui sa alerg afara.

Exfolierea stiu ca nu este recomandata de toata lumea, dar in cazul tenului meu functioneaza bine, ajuta ca toate cremele si tratamentele ulterioare pe care le fac sa patrunda mult mai bine in piele.
Chiar daca este adepta tratamentelor faciale facute in clinicile specializate, Carmen Bruma isi prepara uneori singura anumite creme in casa. De exemplu pentru exfoliere.

Citeste si: Andrei Zaharescu e în pericol să fie demis din postul de consul în Africa de Sud! Vezi motivul pentru care ar putea pierde salariul de 6.000 de dolari pe lună!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Avem nevoie de sare sau de zahar sau de malai, eu de cele mai multe ori imi fac acest exfoliant pentru acasa cu sare.


Punem 2-3 lingurite sa zicem ca facem doar pentru fata si un banal demachiant cu cat mai gras cu atat mai bine.

Citeste si: Tradiții și superstiții. Românii sărbătoresc intrarea în Biserică a Maicii Domnului

Foarte simplu. Te bagi in dus, iti speli bine fata cu apa calda si incepi usor sa masezi cu acest amestec pielea.

Si cu miscari circulare masezi nu foarte tare nu trebuie sa freci cu simt de raspundere.

Cateva seci de secunde pe tot corpul sau pe toata fata eviti evident zona ochilor.
Carmen Bruma recunoaște că are grija si de alimentatie.

Citeste si: Tragedie pe un drum din Brăila. Familie spulberată de un șofer

Tot din ritualul meu de ingrijire cand vine vorba de piele face parte si alimentatia sau modificarea alimentatiei in conformitate cu vremea de afara.
Ea introduce in meniul său zilnic surse de omega 3, grasimi sanatoase, legume și fructe de sezon.

Cand merge ,insa, la salonul de infrumusetare, Carmen Bruma se lasa pe mainile specialistilor.

Astazi o sa imi faca un tratament care implica atat o curatare a fetei, cat si o hidratare in profunzime. Un tratament pe care poti sa il faci atunci cand ai de exemplu un eveniment, o petrecere la care vrei sa arati spectaculos.

Primul cocktail pe care deja l-am montat aici este cel cu ajutorul caruia realizam curatarea in profunzime. Iar apoi avem la dispozitie pentru a doua parte a tratamentului 3 alegeri. Am selectat cocktailul cu vitamin c si acid hialuronic.
Aplicam si o crema cu factor de crestere care va adauga la hidartaterea pe care am realizat-o in profunzime si va si relaxa foarte tare pacienta.
Dupa un astfel de tratament facial, tenul este pregatit pentru un machiaj de eveniment iar Carmen Bruma straluceste ca de fiecare data.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si