VIDEO| Caz șocant în Olt: Fetiță de 10 ani agresată sexual după o serbare religioasă

O serbare religioasă a culminat, la Olt, cu abuzuri sexuale greu de închipuit. O fetiță de 10 a fost victima unui bărbat de 62 de ani despre care oamenii spun că era mai mereu înconjurat de copii. Poate și mai revoltător este că de-atunci și până acum -nicio măsură n-a fost luată împotriva lui, ba chiar a fost mutat de la Căminul Cultural unde lucra, la un altul din satul vecin.

R.B., miercuri 08 iulie 2020 , 19:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Suspectul de pedofilie a fost tot timpul sub nasul polițiștilor și, deși ar fi profitat de o fetiță de 10 ani, abia acum a fost încătușat. Apucăturile sale din urmă îl descriu ca pe-un individ care n-ar fi trebuit să stea vreodată în preajma copiilor. Femeia din imagine povestește cum nepoata ei a fost abuzată de acest individ:

"A pipăit-o... Fata a vrut să se ridice. Într-o fracţiune de secundă, i-a băgat mâna în lenjeria intimă a fetei. A fugit repede. El zice să nu spui la nimeni”

Cine este agresorul

Violul de care fetița a reușit să scape în ultima clipă s-ar fi petrecut chiar în casa de cultură a comunei, acolo unde avea loc o serbare organizată de membri unui cult religios. Cel care ar fi de fapt un monstru lucra ca meșter bun la toate și nu i-a fost greu s-o ademenească pe copilă, cu aerul său de bunic. Prin modalitatea clasică la care apelează prădătorii sexuali, a convins-o să se apropie.

fetita-violata.jpg

Citeste si: Crimă șocantă la Vaslui: Gemeni căutați de poliție după ce și-au omorât unchiul

Polițiștii l-au săltat pe bărbat

Poliţiştii l-au săltat pe bărbat însă la scurt timp l-au eliberat din lipsă de dovezi. Acum, după an de la plângerea depusă de părinții copilei, poliţiştii au ridicat laptopurile de pe care individul i-a arătat fetiţei filme cu conţinut sexual şi l-au reţinut pentru 24 de ore. În tot acest timp, suspectul de pedofilie a continuat să muncească la un alt cămin cultural unde a fost mutat de șefi. Confruntat încă de-atunci de superiorii care i-au cerut să spună adevărul, bărbatul n-a negat.

Bărbatul este acuzat de pornografie infantilă și corupere sexuală a minorilor. Deocamdată, a fost arestat preventiv.

Citeste si: VIDEO| Tată-monstru și-a torturat cei nouă copii

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si