„Bună seara, doamnelor și domnilor! Sunt Claudia Costandiș și în această seară vreau să vă anunț că s-a dat startul sezonului de mers la piscină. Ce activitate poate fi mai plăcută decât relaxatul la soare, pe marginea apei, când afară sunt peste 30 de grade. Haideți cu mine să vedeți ce plajă exotică am descoperit, chiar lângă București”.

Citește și: VIDEO Ce faci în weekend, cu Claudia Constandiș. Ce poate fi văzut în „oaza” de lângă București?

Care este programul locației și ce facilități au cei care aleg să vină aici

Plaja a fost deschisă de pe data de 1 iunie și va rămâne așa până în ultima zi de vacanță. Se deschide de la ora 10, iar programul se termină la ora 23. Aceste ore sunt valabile pentru zilele din timpul săptămânii.

În weekend, locația este deschisă de la ora 09, ținând până la ora 00. Apa din piscină este tot termală, fiind perfectă pentru a face față temperaturilor mari de afară.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Plaja exotică de lângă București

Locul unde bucureștenii se pot simți ca pe litoral fără să meargă prea mult

Pe lângă distracția din apă, oamenii care aleg să vină pe plaja de lângă București, se pot bucura și de o varietate foarte mare de cocktail-uri, dar și de tratamente de tip spa.

Persoanele care au venit până în acest moment se declară foarte încântați de locație.

Citește și: VIDEO Ce faci în weekend, cu Claudia Constandiș. Cum arată o lecție de echitație?

Regulile și prețul

Totuși, este important de precizat faptul că există și anumite reguli care trebuie respectate. Mai precis: telefonul în piscină este interzis; nu sunt permise săriturile și fumatul. Cât despre accesul în piscină, acesta se face doar pe scări.

Prețurile pentru o zi în această locație de lângă București pornesc de la 87 de lei, ajungând până la 158 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si