VIDEO | Ce l-a determinat pe bărbatul din Brașov să se arunce în gol cu copilul în brațe? Misterul din spatele unei drame

Scene bulversante au șocat locuitorii unui cartier rezidențial din Brașov! Un tată s-a prăbușit în gol - cu fiica de numai trei luni în brațe. În vreme ce vecinii nu bănuiesc ce ar fi putut provoca gestul extrem, specialiștii vorbesc de răzbunare. S-ar putea ca bărbatul de 37 de ani să fi avut un conflict cu soția și asta să-l fi tulburat atât de tare. Anchetatorii nu exclus nici ipoteza unui accident sau pe cea a unei crime.

Author: D.S. joi 30 ianuarie 2020 , 19:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gestul brutal, care a cutremurat cartierul rezidențial din Brașov, s-a pretrecut fulgerător dimineață, în jurul orei 7 și jumătate.

Imaginea tatălui cu fiica de numai trei luni în brațe, prăbușiți de la mare înălțime, va bântui ca o stafie multă vreme.

Fereastra de la etajul 10 deschisă și trupurile celor doi strivite de un utilaj care trecea prin fața blocului, au înspăimântat lumea. Când s-a trezit în filmul de groază, șoferul excavatorului a sunat speriat la 112!

Șoferul: Am ieşit din şantier să îl încărcăm pe trailer şi când am ajuns aici am rămas fără motorină. Nu am ştiut ce s-a întâmplat, pentru că face zgomot şi...Băieţii care măturau drumul în spatele meu au auzit un zgomot în momentul în care am trecut eu. Şi când s-au dus la vale au găsit persoana pe jos. A fost îngrozitoare imaginea, nu m-am uitat, uitați-vă că e plin de sânge.

Citeste si: Tragedie în Brașov. Tată și fiică de 3 luni, morți după ce au căzut de la etajul 10

Spectatori muți și neputincioși la terifiantul episod au fost, ulterior, și salvatorii.

Nimeni nu a putut să facă minuni. Cei doi, tată și fiică, muriseră pe loc în urma impactului.

Trist e că la scenele groaznice au fost martore soția bărbatului și cealaltă fiică a lor, în vârstă de trei ani și jumătate. Se pare că erau în altă cameră când nebunia l-a împins la extreme. Femeia a fost găsită în casă, în stare de șoc, așa că polițiștii au chemat un psiholog. Părinții bărbatului, veniți în grabă la locul nenorocirii, sunt împietriți.

Ce l-a determinat pe bărbatul din Brașov să se arunce în gol cu copilul în brațe?

Nimeni nu bănuiește ce l-a tulburat atât de tare pe bărbat de a fost în stare să pună în scenă un asemenea gest teribil. Își iubea copiii ca pe ochii din cap- spun vecinii- șocați de ce le-a fost dat să vadă și să audă.

Totuși, ceva s-a întâmplat. Cei doi soți lucrau în IT și se mutaseră recent în acest bloc nou construit. S-ar putea ca între ei să se fi iscat un conflict, spun specialiștii, iar oribila decizie, de a curma și viața lui și pe cea a bebelușului fără vreo vină, să fi fost arma de răzbunare a bărbatului.

Citeste si: VIDEO| Imagini de la locul tragediei din Brașov. Au murit pe loc

Misterul din spatele acestei drame fără margini e departe de a fi deslușit. Ancheta e abia la început și cu toate că ipoteza principală e sinuciderea, procurorii nu exclud să fi fost vorba de un accident tragic sau chiar de o crimă.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si