VIDEO | Cel mai fioros locotenent al temutului clan Clămparu a fost reținut

Cel mai fioros locotenent al temutului clan Clămparu a fost încătușat în Franța. Marius Crăciun - poreclit Stripăru - fugise din România ca să scape de închisoare într-un dosar de trafic de droguri.

A.N.C, duminică 03 noiembrie 2019 , 18:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

El a mai fost cercetat pentru violențe și trafic de persoane și va fi extrădat în zilele următoare.

Marius Crăciun - poreclit în lumea interlopă Stripăru - e considerat cel mai dur locotenent al clanului Clămparu. Poliţiştii i-au pierdut urma în septembrie, când îi fusese schimbată încadrarea juridică din control judiciar în arest preventiv. Numai că atunci când să fie încătuşat, ia-l de unde nu-i. Stripăru fugise din ţară.

VIDEO | Cel mai fioros locotenent al temutului clan Clămparu a fost reținut

Ultima oară, individul a fost arestat pentru trafic de droguri. Numai că a contestat măsura și s-a plâns că în timp ce era transportat în faţa judecătorilor ar fi fost bruscat de agenți și s-ar fi lovit la cap în duba poliţiei. De fapt, ar fi refuzat să îți pună centura de siguranță și s-ar fi rănit când șoferul a pus o frână, susțin anchetatorii. A fost dus atunci la spital - sub pază - iar în iunie magistrații l-au eliberat de după gratii și l-au pus sub control judiciar. Iar atunci când au avut alte dovezi și s-au răzgândit - el deja dispăruse.

Citeste si: VIDEO | Alertă de copii dispăruți! Mai mulți băieți, de negăsit de mai bine de 2 zile

Citeste si: Ion Oncescu a susținut un meci de Skandenberg cu Gică Hagi! S-a întâmplat după ce a obținut al șaptelea titlu de campion mondial

Citeste si: Bătaie dură pe teren. Atacantul Forestei a fost făcut KO de portarul adversarilor

Nu e prima oară când Stripăru scapă de pedepse cu fuga. S-a mai întâmplat și în trecut - când era acuzat de tâlhărie. Și-a procurat acte false și s-a refugiat în Spania. Numai că nu s-a putut lepăda niciodată de fărădelegi. Astfel că a fost arestat și acolo. Fost luptător de kick-box, era vestit în toată Spania - ca fiind subaltern al cel mai de temut traficant de carne vie - Ioan Clămparu, zis și Cap de Porc.

VIDEO | Cel mai fioros locotenent al temutului clan Clămparu a fost reținut

Și Crăciun ar fi racolt fete tinere din România pe care le-ar fi forţat să se prostitueze acolo. Cele care nu i se supuneau ar fi fost umilite şi supuse unor bătăi greu de îndurat. Dar trecutul lui infracţional e lung - cu toate că are doar 34 de ani. A fost condamnat în trecut pentru şantaj, violare de domiciliu, lovire şi alte violenţe, în dosarul grupării LENIS - care a terorizat Sibiul între 2007 şi 2009.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si