VIDEO - Coșmarul unei adolescente. Violată atât de tată, cât și de bunic

În loc să o ferească de orice rău, doi bărbați din Bihor, tată și bunic, sunt acuzați că ar fi distrus tinerețea unei adolescente. La 18 ani, fata s-a dus la poliție.

Author: Iulian Ciurea vineri 12 februarie 2021 , 19:23

Coșmarul unei adolescente. Violată atât de tată, cât și de bunic
Coșmarul unei adolescente. Violată atât de tată, cât și de bunic
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Chinul copilei de 18 ani, condamnată să trăiască iadul încropit acasă de propriul părinte a ţinut vreme de un an, timp în care biata de ea a îndurat orori ce numai o minte bolnavă şi

le poate imagina. Monstrul cu chip de tată dar şi bunicul fetei ar fi violat-o de nenumărate ori.

„Era foarte retrasă din câte am văzut. Cred că a avut trăiri emoționale pentru că se vedea în expresia feței”, spun vecinii.

Tatăl o obliga să doarmă cu el în cameră.

Coșmarul unei adolescente- propriul tată și propriul bunic

„Fata mi-a spus că de la 17 ani a încercat prima dată bunicul la ea. După aceea a venit tatăl ei din Belgia, a încercat și el. Noaptea se mai trezește și îmi zice: Mami, unde ești? Iar l-am visat pe tati, se dă la mine, mami”, spune mama fetei.

Calvarul adolescentei a început pe când avea 17 ani, însă grozăviile au fost descoperite abia de curând. Sătulă să îndure infernul, fata a fugit la mama sa, care locuieşte în Cluj şi i-a reclamat la poliţie pe cei doi. Indivizii neagă însă vehement acuzaţiile care li se aduc și cer probe.

Adolescentă, traumatizată pe viață

Localnicii din Aleşd, care suspectau că ceva rău s-ar petrece în casa ororii, spun că şi bunica fetei ar fi ştiut de chinurile la care era supusă copila. Bătrâna le ia însă apărarea celor doi indivizi şi spune că abia acum a aflat despre grozăvii.

„Fata... i-am zis Andreea, să vorbim despre bunicul că sunt de atâţia ani... Bunica, e ceva adevărat, dar nu am putut să-ți spun nimic. Nu că... poate că a pus mâna pe ea. Fetele, știți cum sunt, mai sensibile”, spune bunica.

Tatăl acuzat mai are o fată, care locuieşte cu mama, în Cluj, după divorţul părinţilor. Acum, procurorii au deschis o ancheta penala in acest caz si atat el, cat si bunicul adolescentei, risca ani grei de inchisoare daca vor fi gasiti vinovati.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si