VIDEO| Criminalul din Mehedinți a murit. Cazul șocant care schimbă legile

Ion Turnagiu, cel care a încercat să o incendieze pe fata de 17 ani din Mehedinţi, a murit la spitalul din Severin. Bărbatul era în moarte cerebrală şi ținut în viaţă doar cu ajutorul aparatelor, după ce săptămâna trecută a încercat să se sinucidă în închisoare. A fost nevoie de un astfel de caz revoltător pentru ca guvernanţii să ia masuri. O nouă lege adoptată marți prevede, printre altele, ca pedofilii să nu mai primească pedepse cu suspendare, ci doar cu executare.

Author: R.B. marți 30 iunie 2020 , 19:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La numai 5 zile de când a încercat să se sinucidă în închisoare, corpul lui Ion Turnagiu nu a mai rezistat, iar criminalul a murit pe patul de spital, în Drobeta Turnu Severin. Medicii l-au găsit fără suflare, aproape de miezul nopţii, după ce individul făcuse mai multe stopuri cardiorespiratorii.

Se pare că individul, care încă din adolescenţă a comis 5 crime, şi-a dorit mai degrabă moartea decât să se întoarcă în penitenciar, unde, de altfel, şi-a petrecut, până anul trecut, mai bine de 25 ani din viaţă.

Citeste si: VIDEO| A murit după ce a fost încătușat

În timp ce Ion Turnagiu a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa, victima lui inca traieste. Copila de 17 ani, incendiata de recidivist, este internată în continuare la spitalul Grigore Alexandrescu din capitală şi a fost supusă unor noi intervenţii chirurgicale.

Citeste si: VIDEO| Răfuială în Capitală: Un bărbat a fost împuşcat

Cazul terifiant din localitatea Dârvari i-a pus pe gânduri pe guvernaţi, care au considerat că pedepsele împotriva prădătorilor sexuali erau mult prea blânde. Astfel, de astăzi au început să se ia măsuri mai aspre, eroina de 17 ani fiind cea care a reuşit să schimbe legea.

Astfel de pradatori nu vor mai putea primi pedepse cu suspendare sau munca in folosul comunitatii in scoli sau in locuri unde sunt persoane cu vulnerabilitate.

Citeste si: Bărbatul care a incediat o fată de 17 ani din Mehedinţi a murit în spital! Înainte de internare a încercat să se spânzure


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si