VIDEO | Cu toții putem deveni donatori de viitor

Stirile Kanal D si SOS Satele Copiilor Romania au derulat campania „Donator de viitor”, un demers emotionant, ce vine in sprijinul copiilor aflati in dificultate, dar si al familiilor acestora. Si dumneavostră puteti să ajutati cu un sms la numarul 8844.

D.S., vineri 21 februarie 2020 , 14:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Silvia Ioniţă s-a mutat de la pupitrul ştirilor şi a dat o mână de ajutor voluntarilor de la asociaţia SOS Satele Copiilor. Silvia s-a întâlnit deja cu mai mulţi micuţi greu încercaţi de viaţă.

SILVIA IONIŢĂ, PREZENTATOAREA ŞTIRILOR KANAL D: Te simţi fericit. Te simţi util. Şi faptul că un copil care nu e al tău se uită la tine cu dispoziţia de a-ţi spune mamă, te copleşeşte!

Citeste si: Kanal D – „Mesagerul Binelui”, distincție primită în cadrul Galei Recunoștinței, organizată de SOS Satele Copiilor

Ştirile Kanal D şi asociaţia SOS Satele Copiilor au lansat încă de anul trecut campania "Donator de viitor" care promovează strângerea de fonduri pentru copii năpăstuiţi de soartă şi pentru familiile lor. Fiecare dintre noi putem deveni donatori de viitor.

SILVIA IONIŢĂ, PREZENTATOAREA ŞTIRILOR KANAL D: ste extraordinar să vezi cum minunile, practic, de ce să le aşteptăm de sus, când putem să le face chiar noi?! Şi oamenii ăştia chiar fac minuni. Ei sunt donatori de bine, nu eu, care graţie acestui demers pot fi implicată cumva în acţiune.

DIANA PODARU, DIRECTOR GENERAL SOS SATELE COPIILOR: SOS Satele Copiilor înseamnă peste 26 de ani de activitate la nivel naţional, în Bucureşti, în Sibiu şi în Bacău. Înseamnă un impact foarte mare, înseamnă 65 de mii de beneficiari.

Un sms cu textul MAMA trimis la 8844 va oferi un ajutor constat celor care au nevoie disperată de mâncare, de haine şi de un acoperiş de-asupra capului. Asociaţia SOS Satele Copiilor are inclusiv proiecte care visează sănătatea şi educaţia celor vulnerabili.

Citeste si: Kerem Alıșık, din „Ma numesc Zuleyha”: ”Am avut de infruntat multe prejudecati”

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si