VIDEO - Cunoscut actor și fotomodel,atacator îmbrăcat în om al străzii

Un cunoscut actor și fotomodel a fost încătușat de poliție după mai multe acuzații de viol. Își ataca victimele îmbrăcat în om al străzii.

Author: Iulian Ciurea marți 02 februarie 2021 , 19:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

La 46 de ani- individul- actor și fotomodel de profesie- părea un bărbat împlinit.

Însă camerele de supraveghere din acest bloc i-au demascat latura diabolică.

În momentele de nebunie- după lăsarea serii- se lepăda de chipul de bărbat fatal și îmbrăca haine de om al străzii, dădea atacuri de-a dreptul șocante.

Cu figura mascată- se furișează ca un infractor în spatele unei femei de 32 de ani- în lift. Prinsă la înghesuială- biata de ea este amenințată cu un cuțit și cât pe ce să fie violată. A avut putere să se lupte cu agresorul și să țipe după ajutor- iar asta l-a pus pe fugă.

„M-am speriat, dar am auzit târziu, că am ieșit mai rar din casă.

Aoleu, m-am speriat că am și eu fată, Chiar la asta mă gândeam, pe bune!”, spun vecinii.

Actor și fotomodel de succes, ataca femei îmbrăcat în om al străzii

Imaginile au fost filmate la mijlocul lunii decembrie- spun anchetatorii- la câteva săptămâni după ce bărbatul ar fi fost protagonistul unei alte tentative de viol. Ar fi încercat să profite de o tânără de 24 de ani- pe care ar fi vrut să o târască pe un câmp- dar nu a reușit.

Din păcate- pe 1 noiembrie anul trecut- actorul și-a dus planul dement până la capăt. Atunci a pândit victima- o tânără de 22 de ani- pe o stradă din sectorul 5. Era trecut de 11 seara- când în dreptul unui bloc- s-a năpustit spre ea tot cu un cuțit... Anchetatorii spun că ar fi fost împinsă până lângă niște mașini parcate unde ar fi fost violată. Iubitul ei a sunat la 112- dar polițiștii nu au reușit să-l prindă pe agresor.

„La acesti indivizi da pe afara componenta hedonista, sexuala, nu se pot abtine. Trebuie sa isi satisfaca aceste comportamente si isi formeaza un mod de operare!

El trebuie sa aiba adrenalina! Adrenalina inghesuirii in lift, in gang, intre masini. Mereu sa o tina sub amenintarea cutitului. Asta ii produce descarcare hedonica”, spun specialiștii.

Actor și fotomodel de succes, reținut de polițiști

Alexander Zudor e divorțat și locuia cu chirie nu departe de locurile în care dădea atacuri. Acolo a fost prins- după ce polițiștii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5 au pus la cap la cap probele și și-au dat seama că au de-a face cu un violator în serie.

Actorul acuzat de oribilele fapte este o figură extrem de cunoscută publicului larg. El a jucat diverse roluri în reclame pentru companii de renume. A apărut chiar și într-un clip electoral.

„Psihopatii sexuali obtin satisfactie numai daca isi molesteaza victima inducand suferinta. Victima trebuie umilita, amenintata.
În ceea ce priveste recuperarea, eu am rezerve. Vorbim de zatul de cafea sedimentat de-a lungul intregii vieti si nesatisfacut. Sau satisfacuta prin violenta sexuala”, spun experții.

Individul a fost arestat preventiv- iar procurorii vor să afle acum dacă nu cumva a mai făcut și alte victime.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si