Dupa gratii a ajuns Stefan Iulian Catoi, de 26 de ani, plecat din Bacau sa isi faca o viata mai buna la Roma.

Presa italiana il descrie ca pe un playboy veritabil, care are nu mai putin de 7 conturi personale de Facebook!  Le folosea pentru a-si face reclama in randul doritoarelor cu fotografii in care arata cat de bine traieste in peninsula- cu masini scumpe, bijuterii masive din aur si descrieri pe masura.

In noaptea de 1 spre 2 mai, insa, o tanara i-a refuzat avansurile, intr-un bar din Piata Venezia. Este chiar cea care avea sa ii cada victima- Imen Chatbri, o fosta atleta originara din Tunisia, care se afla impreuna cu iubitul ei olandez in acea cafenea.

Deranjat de insistentele romanului si de glumele cu tenta sexuala, partenerul tinerei a plecat, iar ea a ramas singura sa ii faca fata lui Iulian. Nu a scapat de el nici pe drumul spre casa, dupa cum arata imaginile surprinse de camerele de supraveghere din Roma.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pe Ponte Sisto, deasupra raului Tibru, conflictul dintre ei a atins apogeul- moment in care romanul a ucis. Mai mult, dupa crima, a plecat spre casa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat!

Le-a declarat carabinierilor carora le-au trebuit 10 zile sa il identifice! In imaginile date publicitatii de politie, de la momentul arestarii, Iulian apare zambind in masina care il duce dupa gratii!

O atitudine, spun anchetatorii, care ar putea da de gandit ca nu era in deplinatatea facultatilor mintale in momentul in care a comis crima, dar ceea ce camerele de supraveghere au filmat nu ii da nicio sansa romanului!

Mai mult, Iulian i-a inscenat o falsa sinucidere victimei. Moartea atletei din Tunisia sensibilieaza opinia publica din doua tari, mai ales ca tanara are o poveste de viata impresionanta!

„A invins de doua ori cancerul! Era fericita!”, au declarat apropiatii lui Imen pentru cotidianul italian Il Messagero! Iubitul tinerei ucise este acum martor cheie in ancheta politiei in care romanul este acuzat de crima cu premeditare.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Presa italiana il descrie ca pe un playboy veritabil, care are nu mai putin de 7 conturi personale de Facebook! Romanul este principalul suspect in ancheta privind uciderea unei tinere sportive originare din Tunisia.

Camerele de supraveghere l-au filmat in timp ce ucide, cu o forta diabolica, pe femeie. Aceasta i-ar fi refuzat avansurile, intr-un bar.

Citeste si: Român arestat la Roma, în cazul morții unei fostei atlete

Ce le-a declarat romanul politistilor italieni si ce pedeapsa risca acesta, aflati la Stirile Kanal D de la ora 19.00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si