Individul a fost arestat, iar în fața anchetatorilor a recunoscut crima, a dat vina pe gelozie, dar și pe substanțele interzise pe care le a consumat.

Citește și: Bunicul fetei ucise la Sibiu, detalii cutremurătoare! Bătrânului nu îi vine să creadă că Florentina nu mai e: „Când am auzit, era să cad”

"Am iubit-o ca pe ochii din cap.

Un suflet pierdut, plâng întruna". Cu ochii în lacrimi, împietrit de durere, bunicul Florentinei trăiește un coșmar din care nu reușește să se mai trezească.

Nepoata pe care a crescut-o cu greu a sfârșit barbar, ucisă de iubit, într-un apartament din Sibiu.

Legiștii spun că Florentina nu a avut nicio șansă în fața călăului.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție a avut când a auzit de nunta secretă a prietenei sale: „Adevărul îl știm noi”- wowbiz.ro

Orbit de gelozie și cu mintea făcută praf de substanțele interzise, criminalul a pus mâna pe un cuțit și a lovit fără milă. A abandonat trupul neînsuflețit în apartament și a fugit în pădure, unde a fost găsit de polițiști.

"Fata nu umbla cu droguri, că n-avea de unde. Din pensia mea de 1400 de lei, de unde să-i dau bani pe droguri?! Ea era foarte cuminte, nu a avut treabă cu nimeni".

"Era într-o depresie foarte mare"

Bătrânul a mers la Sibiu pentru a ridica trupul neînsuflețit al nepoatei. Pe Florentina și-o amintește drept fată cuminte care nu i-ar fi ieșit niciodată din cuvânt atunci când era mică.

Lucrurile s-ar fi schimbat odată cu adolescența, susțin prietenii.

"În luna ianuarie, a venit la noi într-o după-masă supărată, cu ghiozdanul, că s-ar fi certat cu familia ei datorită unei sume de bani dispărute din casă.

Era într-o depresie foarte mare, asta vreau să vă spun, o depresie exagerat de mare din toate punctele de vedere. Era tot timpul stresată, supărată, deprimată. Problemele ei de acasă".

Ucisă de iubitul drogat[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Episoade de delir și o tentativă de sinucidere

Florentina ar fi intrat în lumea drogurilor atunci când l-a cunoscut pe Răzvan, tânărul care i-a curmat zilele.

Inițial ar fi încercat să-l ajute să scape de patimă, însă ar fi picat și ea în capcana stupefiantelor.

Citeste si: Maria Dragomiroiu, mărturisiri cutremurătoare despre momentul în care a fost la un pas să își piardă viața, după ce a ațipit la volan: „Când am deschis ochii, în fața mea era un pom.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce surpriză i-a pregătit Victor Cornea Andreei Bălan de ziua ei de naștere: ”La mulți ani, centrul Universului meu!”- radioimpuls.ro

Între cei doi scandalurile ar fi fost la ordinea zilei, spun martorii și apropiații.

Din cauza drogurilor, individul de 24 de ani a trecut prin mai multe episoade de delir. Colegul de apartament, cel care a descoperit cadavrul fetei, povestește că nu de puține ori l-a văzut pe amicul său debusolat și incoerent.

"La un moment dat a fugit în pădure ca să se sinucidă.

Când am aflat am mers să-l căutăm și să-l aducem înapoi. Spunea că aude voci care spun că trebuie să facă asta că așa este mai bine".

După acest incident individul a ajuns la psihiatrie, unde a stat internat o săptămână, a primit un tratament și a fost externat. Apoi s-ar fi întors la droguri. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si