VIDEO - Doctorița din Oradea, lăsată să profeseze de Colegiul Medicilor

Doctoriţa controversată din Oradea care spune că a vindecat peste o mie de pacienți cu coronavirus cu un banal antibiotic, lăsată să profeseze în continuare.

Author: Iulian Ciurea luni 22 martie 2021 , 19:37

Doctoriţa a fost audiată mai bine de o oră, însă Colegiul Medicilor din Bihor a decis că nu trebuie să fie sancţionată şi poate profesa în continuare.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cu aplauze, buchete de flori, şi încurajări. Aşa a fost întâmpinată Flavia Groşan de cei peste o sută de susţinători, la intrarea în sediul Colegiului Medicilor Bihor.

Doctoriţa a fost chemată să dea explicaţii, după ce recent a afirmat că a vindecat peste o mie de bolnavi cu Covid, cu un banal antibiotic, în timp ce tratamentele din spitale îi omoară cu zile pe pacienţi. Relaxată, Flavia Groşan a declarat că nu regretă afirmaţiile făcute.

„Mă uit în spate și nu îmi este rușine de ceea ce am făcut!”, susține doctorița.

Doctorița din Oradea, lăsată să profeseze, susținută de unii pacienți

Doctoriţa a fost audiată mai bine de o oră, însă Colegiul Medicilor din Bihor a decis că nu trebuie să fie sancţionată şi poate profesa în continuare.

„Nu avem reclamaţie care să întrunească condiţiile unui malpraxis, doamna doctor va continua să îşi trateze pacienţii exact cu a făcut-o până acum”, spun cei de la Colegiul Medicilor.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Declaraţiile controversate ale medicului au stârnit un val neașteptat de simpatie în rândul oamenilor de rând, care au creat inclusiv grupuri de susţinere pe rețelele de socializare.

Mulți recunosc însă că sunt sceptici în privința tratamentului, atâta timp cât nu există studii concrete care să ateste rezultatele bune.

Cert este că Societatea Română de Pneumologie s-a distanțat public de declarațiile medicului orădean, despre care spun că sunt neconforme cu protocoalele și recomandările internaționale.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si