VIDEO - Doctorița din Oradea, lăsată să profeseze de Colegiul Medicilor

Doctoriţa controversată din Oradea care spune că a vindecat peste o mie de pacienți cu coronavirus cu un banal antibiotic, lăsată să profeseze în continuare.

Iulian Ciurea, luni 22 martie 2021 , 19:37

Doctoriţa a fost audiată mai bine de o oră, însă Colegiul Medicilor din Bihor a decis că nu trebuie să fie sancţionată şi poate profesa în continuare.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cu aplauze, buchete de flori, şi încurajări. Aşa a fost întâmpinată Flavia Groşan de cei peste o sută de susţinători, la intrarea în sediul Colegiului Medicilor Bihor. Doctoriţa a fost chemată să dea explicaţii, după ce recent a afirmat că a vindecat peste o mie de bolnavi cu Covid, cu un banal antibiotic, în timp ce tratamentele din spitale îi omoară

cu zile pe pacienţi. Relaxată, Flavia Groşan a declarat că nu regretă afirmaţiile făcute.

„Mă uit în spate și nu îmi este rușine de ceea ce am făcut!”, susține doctorița.

Doctorița din Oradea, lăsată să profeseze, susținută de unii pacienți

Doctoriţa a fost audiată mai bine de o oră, însă Colegiul Medicilor din Bihor a decis că nu trebuie să fie sancţionată şi poate profesa în continuare.

„Nu avem reclamaţie care să întrunească condiţiile unui malpraxis, doamna doctor va continua să îşi trateze pacienţii exact cu a făcut-o până acum”, spun cei de la Colegiul Medicilor.

Declaraţiile controversate ale medicului au stârnit un val neașteptat de simpatie în rândul oamenilor de rând, care au creat inclusiv grupuri de susţinere pe rețelele de socializare.

Mulți recunosc însă că sunt sceptici în privința tratamentului, atâta timp cât nu există studii concrete care să ateste rezultatele bune.

Cert este că Societatea Română de Pneumologie s-a distanțat public de declarațiile medicului orădean, despre care spun că sunt neconforme cu protocoalele și recomandările internaționale.

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele... Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele voastre nu pot fi trecute cu vederea!” Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 18 aprilie, de la 20:00 pe Kanal D
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si