Doi băieți în vârstă de 7 și 11 ani au ajuns la spital cu arsuri pe față, mâini și abdomen. Cel mai grav este băiatul cel mare, care are arsuri pe 35% din suprafața corpului.

Citește și: Infern într-un parc de distracții: cel puțin 27 de copii și părinți au murit într-un incendiu izbucnit din senin- VIDEO

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Nici mama nu este mai bine. Toți trei au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate și s-a decis ca femeia să rămână internată în spitalul din Bârlad, iar cei doi copii pentru că au arsuri mai mari pe suprafața corpului să fie transferați la o unitate spitalicească din Iași.

Cum s-a produs incidentul șocant din Vaslui

Incidentul șocant a avut loc în gospodăria familiei. Se pare că tatăl ar fi de vină, pentru că a folosit un dispozitiv pentru pârlirea porcului pe care nu a mai putut putut să și țină din cauza presiunii foarte mari a gazului și l-a scăpat.

Așa s-a ajuns la acest incident. Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Care este starea de sănătate a celor mici?

În urma primelor evaluări medicale s-a constatat că atât copiii, cât și mama prezintă arsuri de gradele I – II.

Băiețelul de 11 ani este cel mai grav, căci prezintă arsură de gradele I-II pe 35-40% suprafața corporală, fratele de 7 ani, a fost diagnosticat cu arsură de gradele I-II, pe 20% pe suprafața corporală.

Mama lor, în vârstă de 27 de ani, prezintă o arsură de gradele I-II, pe 15% din suprafața corpului, au transmis cadrele medicale ale SAJ Vaslui.

Tatăl folosea un aparat pentru a pârli porcul abia tăiat, însă furtunul a sărit și a provocat arsuri copiilor și soției, care erau de față.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si