VIDEO | Electrocasnice pe voucher. Tot ce trebuie sa stiti despre programul „Rabla”

Cine vrea sa scape de electrocasnicele vechi, dar n-a strans inca suficienti bani pentru unele noi, le poate cumpara, de maine, cu bani de la stat. Inscrierile se fac prin programul „Rabla”, pe site-ul Agentiei Fondului de Mediu si pe langa voucherele pentru frigidere si aparate de aer conditionat, se vor acorda si altele, necesare acelora care isi doresc televizoare nou-noute sau masini de spalat vase moderne.

D.S., joi 23 mai 2019 , 20:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Daca visati la un frigider modern, il puteti lua de maine, la un pret mai mic. Prin programul Rabla, statul le ofera doritorilor, mai ieftin, masini de spala rufe, aparate de aer conditionat si, in premiera, televizoare si masini de spalat vase. Noile electrocasnice trebuie sa fie insa dintr-o clasa energetica superioara!

Voucherele se acorda in functie de clasa energetica si au o valoare de pana la 400 de lei. Cei care le vor trebuie sa indeplineasca doua conditii: sa dea, la schimb, un electrocasnic vechi si sa n-aiba datorii la stat!  Menirea programului Rabla este aceea de a incuraja reciclarea si a combate poluare!

Inscrierile se pot face online, chiar la magazin.

Tanita Pal, director magazin: Clientul poate sa plaseze o comanda obisnuita online. In cazul acesta, colegii de la Asistenta Clienti il vor contacta telefonic pentru a stabili cu doreste sa incheie formalitatile de utilizare a voucherului. Sa primeasca toate documentele prin email si sa ni le returneze semnate printr-un curier pus la dispozitie de noi.

Editia precedenta a programului Rabla s-a bucurat de un real succes. Ministrul Mediului estimeaza ca se vor acorda 60.000 de vouchere anul acesta, de 4 ori mai mult decat anul trecut.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si