Este al cincilea și ultimul modul din acest an școlar. Școala începe într-un mod atipic, într-o zi de miercuri, pe data de 8 mai.

Citește și: VIDEO- Tinerii au avut prioritate în Grădina Botanică, de Ziua Tineretului. ,,Foarte frumos, foarte plăcut. E o experiență unică''

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Elevii vor rămâne în bănci până pe data de 21 iunie. Vorbim însă despre majoritatea elevilor mai puțin cei din anii terminali cei care susțin Evaluarea Națională și examenul de Bacalaureat.

Începe școala. Cât durează al cincilea modul din anul școlar 2023-2024

Pentru absolvenții claselor a opta, ultima zi de cursuri va fi data de 14 iunie, urmând ca apoi probele la Limba și Literatura română și la Matematică să se susțină pe datele de 25 și 28 iunie 2024.

Absolvenții claselor a 12-a vor avea ceva mai mult timp să se pregătească. Ultima zi de cursuri va fi pe data de 7 iunie.

Până la această dată ei se vor putea înscrie la Bacalaureat, iar apoi cele trei probe scrise la Limba și literatura română, proba obligatorie și proba la alegere se vor susține pe datele de 1, 2, 4 iulie, iar pe ăă data de 8 iulie se va susține proba la Limba și literatura maternă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si