Bărbatul are 46 de ani, este fost ofiţer în armata irakiană şi a venit în România în urmă cu aproximativ 8 ani. Vecinii îl ştiu ca fiind pensionar şi un om liniştit, însă o armată de poliţişti a descins azi pe proprietatea lui.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Citeste si: Organizaţia Mondială a Sănătăţii: COVID-19 se comportă la fel ca gripa spaniolă

Fabrica arme cu ajutorul unor imprimante 3D

Oamenii legii au căutat în cele două vile impunătoare ale străinului orice l-ar putea incrimina. Îl aveau în vizor de mai bine de o lună pentru că informaţii că bărbatul de 46 de ani fabrica arme cu ajutorul unor imprimante 3D, pe care apoi le vindea. La scurt timp de la descindere, anchetatorii au găsit şi dovezile: două arme, dar şi componente şi carcase pentru arme letale pe care suspectul le-ar fi fabricat cu ajutorul unui aparat performant.

Pe toată durata percheziţiilor, cel incriminat a urmărit de aproape cum îi este scotocită întreaga proprietate.
Poliţiştii au descins si în alte 5 case ale unor indivizi banuiţi de contrabandă. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

În total, şase persoane acuzate de contrabandă cu arme au fost duse la audieri. Irakianul a fost reţinut pentru 24 de ore.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si