Manat de porniri animalice si extrem de violent, Gheorghe Dinca a ucis fara mila si- in delirul absolut- a lasat in viata o presupusa victima, care isi povesteste cosmarul. In fata anchetatorilor, femeia a sustinut ca individul a batjocorit-o in urma cu doua luni. Din cauza amenintarilor cu moartea, s-a temut sa mearga la politie. Cu aceeasi frica de moarte stau si colegii de celula ai individului.

MARINELA BRADOSU: Odata si-a schimbam uitatura, asa nu stiu...

Reporter: Cand a venit si v-a luat parea alt om si atunci (n.r., a atacat-o) era schimbat.

MARINELA BRADOSU: Da, vorbea frumos, calculat si odata si-a schimbat uitatura.

Inca tulburata si speriata, femeia se intreaba cum de a scapat cu viata din mainile unui criminal in serie ale carui apucaturi îngrozesc. Gheorghe Dinca i-a aparut, in poarta, acum doua luni,si- sub pretextul ca are sa-i dea de lucru- a chemat-o sa-l ajute. Mama singura si cu doi copii de hranit, femeia a acceptat.

MARINELA BRADOSU: A oprit masina si a zis: hai sa iti arat porumbii, in gradina! Avea un gard cum e asta aici cu niste sarma, era de jos pana sus numai druguri, nu se vedea nimic peste gard, numai pietre puse, balarii. Era mizerie in curte. Mizerie si mirosea. Numai urat.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Fara sa bage de seama cu cine are de-a face, femeia si-a vazut de treaba. Dupa cateva ore, Gheorghe Dinca a schimbat masca de om bun cu cea de monstru si- fara sa-i spuna vreo vorba- a inceput sa o loveasca.

MARINELA BRADOSU: La 12:00 a venit, a venit acolo, m-a tras de mana, m-a tarat pana la usa, mi-a invartit mana dupa par, m-a bagat unde se culca el in patul ala, m-a pus in genunchi.

Imposibil de exprimat in cuvinte, chinul a durat o vesnicie. Obligata sa indure de teama ca nu va scapa cu viata, femeia isi aminteste franturi socante.

MARINELA BRADOSU: Era un pat din ala de fier, dar mirosea urat. Mirosea chiar urat si pe colt avea un televizor, era un film, se uita numai la filmul ala de groaza. Pe masa de-acolo avea numai cutite. Unul atata cu riduri mari. Erau aliniate unul langa altul, cred ca vreo 10 cutite
erau.

Cu aceeasi frica de moarte, n-a indraznit sa fuga. Cand l-a anuntat ca pleaca, Dinca si-a iesit din minti.

MARINELA BRADOSU: Mi-a dat un pumn aici dupa gat, am cazut, n-am mai stiut nimic de capul meu,apoi a luat o galeata de apa si apoi tipa sa imi dea cu palmele peste ochi. Si apoi a chemat pe cineva cu taxi, a venit si m-a luat in masina, i-a platit la baiatul ala.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: "Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei- radioimpuls.ro

Inainte s-o lase sa plece, Gheorghe Dinca a fotografiat-o. Imaginile le-a salvat in calculator si asa au ajuns politistii sa o gaseasca.

MARINELA BRADOSU: Nu v-ati dus la politie atunci? Nu m-am dus ca m-a amenintat, a zis ca daca ma duc la politie. A zis ca daca ma duc la politie, vine si ne omoara pe toti. Pe toti ne omoara.

In toate portretele atent conturate de psihologi si profileri, gasim aceeasi trasatura comuna: violenta extrema. Gheorghe Dinca o foloseste in fata femeilor, ca sa-si potoleasca pornirile animalice, dar o afiseaza si cand are de-a face cu barbati.

Surse din randul anchetatorilor ne-au declarat ca suspectul isi terorizeaza colegii de celula. Cei doi barbati acuzati de talharie cu care imparte spatiul reusesc sa doarma doar cand Dinca pleaca, insotit de politisti, la perchezitii. Noaptea, nu reusesc sa se odihneasca, de teama celui supranumit "monstru".

Deocamdata, Gheorghe Dinca trebuie sa asiste la perchezitii. Pana saptamana viitoare, va fi adus- sub escorta- in casa unde a tinut captive cel putin doua adolescente.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si