VIDEO - Fost militar, jefuit de o femeie de pe stradă, care l-a drogat

Un fost militar din Capitală a fost jefuit de o femeie cunoscută pe stradă. Individa i-a câștigat încrederea pensionarului, pe care l-a drogat.

Webeditor: Iulian Ciurea marți 25 mai 2021 , 19:55

Militar jefuit de către o femeie mai tanara l- a drogat
Militar jefuit de către o femeie mai tanara
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Fostul militar, în vârstă de 71 de ani, a mers la începutul lunii la bancă pentru a-și ridica pensia. Din cauză că bancomatele erau indisponibile în acel moment, bătrânul a așteptat pe bancă, moment în care, individa de 42 de ani s-a apropiat de el și a început să îi ceară ajutorul pentru a-i câștiga încrederea.

Pensionarul naiv a crezut în vorbele femeii și a acceptat să meargă cu ea la un bar din apropiere- acela a fost și momentul în care individa l-a drogat- i-a pus în paharul de băutură un amestec de sedative puternice.

„A început să se vaite că i-a făcut cineva o invitație și nu mai vine.


În momentul în care m-am așezat, când am venit de la bar, înainte de a mă așeza am zis să mă duc la toaletă. Când am venit, mi-am aprins o țigară și m-am așezat pe scaun. Nu am sesizat schimbarea culorii vinului, nimic”, povestește victima.

Fără să aibă idee de intențiile femeii, cei doi au plecat apoi către casa bătrânului, dar, între timp, pastilele puse în băutură au început să își facă efectul.

Fost militar care a luat o femeie de pe stradă, drogat și jefuit în propria casă

Pensionarul nu își mai amintește nimic din momentul în care au ajuns acasă și spune că a stat inconștient timp de 3 ore.

„Nu prea sunt sperios așa, dar, oricum, senzație de pericol, așa, a fost. Mai ales când am văzut că nu am verigheta și ghiulul.
Mi-au făcut niște analize și mi-au spus că am fost în pericol. Era un amalgam de medicamente”, spune victima.

Individa a ieșit din casa victimei cu bunurile și două covoare, iar în timp ce cobora scările a dat nas in nas cu fiica pensionarului care a recunoscut bunurile si a anunțat poliția.

Femeia care l-a drogat și jefuit pe militar nu este la prima abatere

Când s-a văzut încolțită de fata pensionarului, femeia a trecut la amenințări cu moartea.

„Nu a apucat să mă atace, m-a amenințat, m-am speriat, eram cu un copil de 8 luni în căruț, vă dați seama.
Că mă taie pe mine, că îmi taie copilul. Vă dați seama, șocul pentru mine, în momentul în care eu... ea mi-a zis că tata este mort. Când eu am realizat că tata este mort în casă, iar ea îi căra lucrurile din casă”, povestește fiica victimei.

Oamenii legii au descoperit că femeia nu era la prima tâlhărie.

„Femeia bănuită în această cauză avea antecedente penale si este cercetata acum pentru tâlhărie calificată. Riscă o pedeapsă de la 3 ani pana la 10 ani sau interzicerea unor drepturi”, informează poliția.

Bunurile furate nu au fost găsite încă, dar pensionarul speră să fie recuperate rapid de polițiști.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si