VIDEO | Gheorghe Dincă avea mașină-capcană

In Caracal, abia la trei saptamani dupa descoperirile oribile, anchetatorii fac expertiza masinii cu care Gheorghe Dinca - mecanic auto de meserie - racola fete la ocazie. Se pare ca autoturismul fusese modificat, astfel incat usile se blocau dupa ce adolescentele urcau pe bancheta din spate si nu mai aveau nicio scapare din mana presupusului asasin in serie.

D.S., miercuri 21 august 2019 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Expertul care verifica masina cu care monstrul din Caracal racola fete la ocazia ar fi descoperit deja detalii groaznice.

Gheorghe Dinca - mecanic auto de meserie - modificase autoturismul astfel incat adolescentele care ajungeau pe bancheta din spate sa ramana sechestrate. La indemana soferului exista un buton care bloca usile.

Mai mult - pe geamul din spate si pe cele laterale, Dinca aplicase folie neagra, astfel ca fetele nu puteau fi vazute de afara.

TITI AUR, fost pilot de raliuri: Butonul de blocare poate fi verificat de specialistul de la RAR sa se vada daca este uzat sau nu. A fost gandita masina ca o capcana? S-a pus folie mai multa? de cand s-a pus folia? Daca folia s-a pus acum 3 luni, inseamna ca e posibil ca Dinca sa fi inceput din aprilie, cu Luiza.

La expertiza masinii - pe langa inginer - asista procurorul si un psiholog criminalist, care sa-si dea seama daca suspectul a facut totul premeditat sau nu.

Deocamdata, nimeni nu stie cate victime a facut individul, iar procurorii cauta inca multe raspunsuri. Unele s-ar putea ascunde in spatele tacerii sotiei lui Gheorghe Dinca.

Femeia urmeaza sa fie audiata la Politia din Caracal si - potrivit unor surse - exista posibilitatea ca anchetatorii sa o considere suspect in toata aceasta poveste terifianta. In aprilie - exact cand se presupune ca Luiza a fost rapita si ucisa, femeia era acasa.

Pe de altă parte, prin biroul procurorilor au trecut inca o data atat parintii Luizei, cat si tatal Alexandrei.

Tot la audieri ar urma sa ajunga si femeia misterioasa care apare langa Luiza Melencu - in ultimele imagini cu ea in viata - filmate de o camera de supraveghere.

Intre timp, la casa groazei s-au oprit cercetarile dintr-un motiv tehnic, spune avocatul Tonel Pop: s-a uzat bateria scannerului cu care era examinata locuinta.

Fara acest scanner, nu pot continua sapaturile care ar putea aduce noi probe. Asta după ce, din declaratiile martorilor care s-au perindat pe la audieri, anchetatorii n-au aflat prea multe raspunsuri care sa le fie de folos.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si