VIDEO - "Guru" acuzat de violuri, cercetat în libertate

Zeci de victime abuzate sexual și un scenariu ca in filme pus la cale de un fals medic nu este suficient pentru justiția din țara noastră. O dovedește cazul lui Bogdan Giuseppe, un individ care are un palmares de agresiuni sexuale asupra mai multor femei pe care le-ar fi drogat în cabinetul său și apoi ar fi profitat de ele, iar acum este liber și continuă să ademenească posibile victime.

Iulian Ciurea, miercuri 09 septembrie 2020 , 19:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Tu va trebui să înveți să brodezi, pentru că eu voi face pentru tine anumite lucruri. Și tu va trebui să faci anumite lucruri!”, le spunea pretinsul guru victimelor.

"Persoanele cu care am întreţinut relaţii sexuale erau persoane ce îmi erau apropiate mie, nu sunt persoane ce au venit o dată la mine şi eu am tăbărât pe ele aşa cum afirmă domnul procuror", declară acum bărbatul.

Citeste si: VIDEO - Un milionar din Capitală, acuzat că ar fi încercat să își ucidă soția la mare. Detalii șocante

Bogdan Giussepe. 54 de ani. Judecat în libertate pentru nu mai puțin de 31 de violuri și 23 de agresiuni sexuale și cercetat sub control judiciar într-un alt dosar în care e acuzat că ar fi abuzat zeci de tinere.

Acuzat de agresiuni sexuale, își vede în continuare de treabă

Iată-l în acțiune încă - cu aceleași îndeletniciri. Jurnaliștii de la Libertatea au filmat cu camera ascunsă una dintre încercările lui de racolare. Ca un iscusit profet - vrea să o convingă pe tânără că are numai de câștigat dacă se lasă pe mâna lui.

Citeste si: Guru Bivolaru, in fata magistratilor: "Va implor sa dispuneti redeschiderea dosarului, sa mi se faca dreptate!"

"Te face să te simți specială că te-a ales pe tine. Îți spune să nu spui nimănui că e secretul vostru, nici partenerului, dacă ai un partener ar trebui să ieși din relația respectivă că el nu o să înțeleagă ce meserie faci tu", declară Venera, una dintre femeile care acum îl acuză.

Cabinetul este într-un garaj

Cabinetul unde sunt ademenite tinerele e același în care mascații au descins în urmă cu doi ani - încropit într-o clădire ce seamănă a garaj de pe Calea Giulești. Bărbatul ne primește înăuntru ca să ne dovedească - spune el - că tot ce se petrece în spatele unor uși închise și într-un decor bizar - nu e ilegal. Ne arată pas cu pas cum decurgeau ritualurile la care au fost supuse sute de fete.

Citeste si: VIDEO | Medic stomatolog fals, săltat de polițiști la Baia Mare

În cabinet - ne sare în ochi și o piramidă construită de el și despre care susține că ar emana energii.
Cu alte cuvinte - omul se crede un fel de guru de neoprit - iar adeptele sunt racolate în continuare prin anunțuri postate pe internet - unde folosește pseudonime precum Bodo sau Zorilo! Nu e un job - ne spune el încă de la bun început...

„Este vorba despre o colaborare în domeniul ezoteric!”, susține Bogdan Giuseppe.
Dar nimic mai mult. Nu dezvăluie ce presupune ezotericul... adică - lucrul ascuns, secret. În schimb, ne asigură că niciuna dintre zecile de tinere care l-au reclamat nu ar fi fost abuzate.

„Dumneavoastră aveți impresia că stăteau o sută de fete violate și niciuna să nu depună plângere?! Despre ce vorbim?!”, se apără individul.

Bărbatul pretindea că e ginecolog

Vorbim despre faptul că procurorii spun că s-ar fi dat drept medic ginecolog, ar fi drogat victimele - le-ar fi abuzat și ar fi filmat agresiunile toate. Cu zâmbetul pe buze - Giussepe susține că nu ar fi încălcat nicio lege prin astfel de ritualuri.

„Camera video era la vedere... camera era la vedere... nu e evident? Sunt persoane care au văzut camera şi au preferat să o acopere cu ceva. Vreodată aţi pretins că sunteţi medic ginecolog? Niciodată. Tuturor persoanelor le ofeream câte o pastilă... erau naturiste”, pretinde Bogdan Giuseppe

Victimă: "Ne dădea pastile psihoactive"

Însă una dintre victime povestea în 2018 că pastilele primite aveau efecte psihoactive:

"Mi-a spus că trebuie să iau o pastilă pentru un test anti-drog. Pe moment nu m-am gândit și am luat acea pastilă. Am început să mă simt puțin cam rău, mă durea capul și mă simțeam ușor amețită."

Giussepe neagă orice acuzație din dosare - ba mai mult spune că toate plângerile formulate la adresa lui - peste o sută la număr - au fost făcute la presiunea procurorului. Inițial, el a fost arestat preventiv - apoi eliberat sub control judiciar. Anchetatorii nu vor să dea detalii despre acest subiect - pe motiv că dosarul e unul secret - la fel ca activitatea suspectului!


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si