VIDEO - În timp ce la ATI medicii muncesc non-stop, Adina Alberts, un nou scandal

Într-un nou plin val al pandemiei, când sistemul medical este sub o presiune uriaşă, medicii par că s-au împărțit în două tabere.

Author: Iulian Ciurea joi 18 martie 2021 , 19:33

Medicul Adina Alberts ATI spitale covid
Medicul Adina Alberts
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Medicul Adina Alberts este cercetată disciplinar de Colegiul Medicilor după mai multe postări, în care lasă de înțeles că medicii din spitalele covid folosesc medicamente care nu au niciun efect împotriva noului coronavirus.

Mai mult, medicul estetician îi îndeamnă pe bolnavi, dar și pe familiile acestora, să solicite tratament ivermectină- substanţă neaprobată încă în ţara noastră în afara uzului veterinar.

Nu este prima dată când medicul Adina Alberts iese în evidență în pandemie cu câteva declarații cel puțin controversate. Toate i-au adus acum o sesizare la colegiul medicilor din partea unui farmacist.

„A făcut o sesizare, o reclamație impotriva mea vizavi de un protocol de tratament pe care eu l-aș fi postat pe Facebook. Nu știu exact ce spune, pentru că nu am acces la doleanța farmacistului. Habar nu am ce l-a deranjat, pentru că nu am avut acces”, pretinde Adina Alberts.

Viorel Cataramă o susține pe soția sa, Adina Alberts

În acest război cu protocoalele medicale si chiar cu autorităţile acum, medicul Adina Alberts il are de partea ei pe nimeni altul decât soţul ei- omul de afaceri Viorel Cataramă. El însuşi un mare contestatar al restricţiilor impuse în pandemie.

Viorel Cataramă se declară dezamăgit de modul în care a fost gestionată situația în România de când a început pandemia.

Printre medicii care s-au remarcat prin declarații incendiare se numără și oftalmologul Monica Pop, mai ales după comentariile acide lansate in spațiul public după moartea unui bărbat care abia se vaccinase.

Monica Pop a susținut atunci că decesul post-vaccinal ar putea fi "crima perfecta", asta deși reprezentanții DSP au transmis că moartea pacientului nu are o legătură directă cu vaccinul.

În aceeași tabără se numără și Vasile Astarastoae, fost presedinte al Colegiului Medicilor din Romania si fost rector al Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi. Fostul legist a transmis in repetate rânduri că statul raportează un număr nereal de infectări și decese, cu mult mai mare decât bilanțul real.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si