cartierul Micalaca din Arad, s-a produs un incendiu extrem de violent, marti seara, in jurul orei 23:00. Doua case erau in flacari pe strada Gherghinei, cand mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fata locului. Din primele informatii, se pare ca prima casa care a luat foc avea depozitate in curte foarte multe gunoaie, iar proprietarul fusese recent amendat de catre Politie pentru pericolul pe care il prezentam materialele adunate in curtea casei.

Cauzele izbucnirii incendiului nu se cunosc inca, dar la fata locului a fost nevoie de o desfasurare de forte impresionanta pentru ca flacarile au fost extrem de violente. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Arad a intervenit cu mai multe autospeciale, a fost prezenta si o ambulanta SMURD, dar si reprezentanti Enel, care i-au ajutat pe pompieri.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Lupta cu focul a fost dificila pentru ca cel mai apropiat hidrant se afla la 400 de metri distanta de locul incendiului, iar la una dintre case, un stalp producea un scurtcircuit care intretinea focul.

In apropierea celor doua case care ardeau, se aflau alte trei case, la care incendiul s-ar fi putut extinde cu usurinta.

Dupa doua ore, pompierii au reusit sa stinga incendiul si nu au exista victime.

“A intervenit Detasamentul de Pompieri Arad din cadrul ISU ARAD cu 3 autospeciale se stingere, 1 Autospeciala de lucru si salvare de la inaltimi, 1 Autospeciala SMURD, 1 Autospeciala grupa operativa, 3 ofiteri si 17 subofiteri. In momentul sosirii primelor echipaje, incendiul se manifesta violent, generalizat la 2 case cu posibilitatea de propagare la alte 3 imobile. S-a actionat pentru limitarea propagarii si dupa 45 minute de interventie s-a reusit localizarea incendiului fiind salvate constructiile invecinate. Incendiul a fost stins dupa doua ore de interventie, cauza probabila fiind in curs de stabilire”, potrivit purtatorului de cuvant al ISU Arad, George Plesca.

sursa: aradon.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si