VIDEO | Înghiţiţi de ape

Furtunile, care nu vor ocoli ţara noastră, săptămâna viitoare, au înghițit regiuni întinse din Germania. Cantități uriașe de apă s-au adunat pe străzi, în curțile oamenilor și au distrus tot în calea lor. Un copil și-a pierdut viața după ce a fost lovit de fulger, iar echipele de salvare au intervenit la sute de urgențe.

Webeditor: Iulian Ciurea duminică 06 iunie 2021 , 18:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Imagini apocaliptice au fost surprinse în mai multe orașe din centrul și vestul Germaniei. După o zi întreagă de furtuni și ploi, viiturile violente au distrus totul în calea lor. Străzile au fost complet acoperite cu apă, iar șoferilor le-a fost imposibil să străbată drumurile inundate și au rămas blocați în mașini.

Autoturismele parcate au fost luate de apă și purtate zeci de metri, sub privirle neputincioase ale proprietarilor. Sute de gospodării au fost distruse, iar subolurile caselor au fost complet umplute cu apă. Curțile oamenilor au fost inundate, iar gardurile a fost smulse din pământ de apa învolburată.

Citeste si: Guvernul limitează plăţile în numerar la 5.000 de lei pe zi. Care sunt categoriile de persoane vizate- kanald.ro

Citeste si: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Val de aer polar peste România. De când se încălzește

Echipele de salvare nu au avut timp de răgaz.

500 de situații de urgență

Atât pompierii, cât și polițiștii au intervenit în peste 500 de situații de urgență. Străzi întregi au fost închise, iar autoritățile au curățat șoselele după alunecările de teren.

Meteorologii se așteaptă ca, în zilele următoare, furtunile să se oprească duminică, iar oamenii să îşi poată recupera ce le-au mai lăsat apele.

Citeste si: VIDEO- Zeci de gospodării inundate după poile care au făcut prăpăd în țară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si