Vremea a făcut prăpăd în aceeași zi pe mai multe continente. În timp ce chinezii s-au trezit cu mașinile luate de viitură, în Statele Unite, tornadele au măturat tot în calea lor și zeci de familii au rămas fără acoperiș deasupra capului, a transmis Cristian Sabbagh.

Scene apocaliptice au îngrozit oamenii

Inundații, tornade, ploi torențiale și scene apocaliptice pe cer. vremea pare că a luat o razna pe întregul glob pământesc.

Aceste imagini terifiante au fost surprinse în Nebrasca, Statele Unite. Camera de bord a unei mașini surprinde momentul în care un depozit este luat pe sus de o tornadă. În mai puțin de zece secunde în locul în care era clădirea nu mai rămâne nimic. Pâlnia mătură totul în calea ei și nu iartă nici locuințele bieților oameni, iar urmările sunt catastrofale. Case distruse, mașini avariate și zeci de familii lăsate fără acoperiș deasupra capului.

În timp ce tornada făcea ravagii în alte state, în Florida, oamenii priveau înmărmuriți cerul. Atmosfera apăsătoare s-a resimțit și pe plajă, la malul oceanului. Norii au luat forma munților, iar din larg se anunța potopul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Pe continentul vecin, scenele au fost și mai dramatice.  În Columbia, un sat complet a ajuns să fie înghițit de puhoaiele violente. Nu mai puțin de treizeci de case au fost luate de ape și peste o sută de familii au fost nevoite să fugă din calea infernului.

În tot acest timp, natura se dezlănțuia și în China. Zona urbană a fost lovită de ploi abundente, iar puhoaiele au făcut prăpăd pe drumuri și șosele.

Nici europa nu a fost ferită de furia inundațiilor. Britanicii au privit neputincioși cum apa le înghite mașinile. Met office a avertizat londonezii că vor trece prin nouă ore de furtuni și inundații.

Citește și: VIDEO- Vremea se schimbă radical. Ce temperaturi se vor înregistra în perioada următoare?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si