VIDEO | Ipoteze: Jaf ca în filme sau înscenare?

Milionarul Dan Nicorescu, bătut, sechestrat şi jefuit de tâlhari, e puternic afectat de experiența traumatizantă trăită, spune iubita lui, cea care l-a găsit legat în casă. I-a adus medicamente astăzi, semn că afaceristul suferă. De cealaltă parte, anchetatorii se gândesc și la ipoteza că și-ar fi putut înscena jaful. El spune, însă, că totul e cât se poate de real și că din casă i-au dispărut peste 2 mii de euro și obiecte extrem de valoroase, printre care și un ceas de colecție evaluat la peste 30 de mii de euro.

Andreea Stoica, miercuri 21 octombrie 2020 , 19:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Acestea sunt primele imagini cu milionarul Dan Nicorescu filmate la mai puțin de 24 de ore după ce a fost sechestrat în casă de tâlhari. Îmbrăcat în halat, încă stă de vorbă cu anchetatorii care încearcă să deslușească filmul jafului ce l-ar fi lăsat fără bani și bijuterii scumpe. Din casă ar fi dispărut 2300 de euro, multe brățări cu diamante, inele, butoni de cămașă din aur, dar și ceasuri Cartier și Rolex, modele fabricate în ediție limitată.

Afaceristul era extrem de speriat marţi, când iubita l-a găsit încătușat, iar cei de la descarcerare l-au eliberat. Din pricina șocului le-a povestit procurorilor doar frânturi din acea noapte de groază, tocmai de aceea a fost nevoie de mai multe runde de audieri.

Iubita milionarului e cea care are grijă de el în aceste momente de răscruce, când parcă i-a fugit pământul de sub picioare. La prima oră a venit acasă la Dan Nicorescu, imbrăcată cu o rochie neagră, scurtă şi o pereche de ciorapi care îi lăsau picioarele la vedere. Din maşină, tânăra a scos o pungă plină cu medicamente, semn că afaceristul a fost destul de grav afectat după loviturile încasate de la hoţi.

Citeste si: Milionar român, tâlhărit în propria casă din Nordul Capitalei. Ziua, în amiaza mare!

După ce a lăsat medicamentele, blonda lui Nicorescu a primit o altă sarcină. S-a dus după cumpărături, iar la întoarcere a avut grijă să îl facă pe milionar să mai uite de chinurile la care a fost supus, așa că şi-a schimbat ţinuta cu una care să-i scoată în evidență bustul generos.

Anchetatorii care încearcă să refacă filmul jafului au o misiune grea

Între timp, anchetatorii care încearcă să refacă filmul jafului au o misiune grea. Cei doi indivizii ar fi purtat în permanență cagule, astfel că, potrivit unor surse, nu au putut fi încă identificați, deși au fost vizionate imaginile de pe camerele de supraveghere. Nicorescu le-a spus procurorilor că tâlharii au apărut ca de nicăieri, că l-ar fi lovit și l-ar fi încătușat. Ar fi stat sechestrat până a doua zi la amiază, când l-a găsit iubita.

Anchetatorii iau în calcul și o altă ipoteză, că Nicorescu și-ar fi putut înscena jaful. S-a ajuns la această pistă după ce afaceristul s-a cam bâlbâit în declarații, iar proveniența unor obiecte de valoare dispărute din casă nu a putut fi justificată.

Citeste si: MIlionarul Dan Nicorescu are întâlnire în instanță cu Poliția! Procesul afaceristului se judecă săptămâna viitoare EXCLUSIV

Citeste si: MIlionarul Dan Nicorescu are întâlnire în instanță cu Poliția! Procesul afaceristului se judecă săptămâna viitoare EXCLUSIV

Iar o altă dilemă e că cum au reușit hoții să dea atacul în cea mai păzită zonă a capitalei, unde are milionarul vilă. În plus, chiar el spunea în urmă cu câțiva ani, că e greu să intri în curtea lui. Având în vederea averea uriașă din casă, a luat măsuri de precauție.

Vor fi audiate acum mai multe persoane, printre care și prieteni de-ai afaceristului. Nu este exclus, spun procurorii, ca vreunul dintre ei să le fi dat ponturi pe tavă tâlharilor.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si